Συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τον Θανάση Πάτρα έδωσε ο Ηλίας Μαμαλάκης. Ο γνωστός και αγαπημένος μάγειρας μίλησε για το MasterChef, αλλά και για την περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του.

«Από τους τρεις κριτές του MasterChef πιο κοντά μου είναι ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, είναι πιο πραγματιστής. Εχω πει καλά πράγματα για το MasterChef και πολύ καυστικά για τις αντιδράσεις κάποιων παικτών», δήλωσε αρχικά ο Ηλίας Μαμαλάκης.

Ο Ηλίας Μαμαλάκης είπε στη συνέχεια: «Έχω φάει σε πολύ ακριβά εστιατόρια στο εξωτερικό, αλλά στα υστέρα της ζωής μου θέλω να φάω κλασική ελληνική κουζίνα. Στην πείνα μου δεν θα φάω tartar, αλλά ψωμί, τυρί και ντομάτα. Στην Αφρική μου έφεραν να φάω κροκόδειλο. Δοκίμασα και δεν μου άρεσε καθόλου».

Όσον αφορά την περιπέτεια με την υγεία του, ο Ηλίας Μαμαλάκης είπε: «Η τελευταία μου περιπέτεια έχει λήξει. Δεν φοβήθηκα για τη ζωή μου κι ας ήμουν στην εντατική. Το πενταήμερο στην εντατική μού άφησε σημάδια, μία μελαγχολία, έναν φόβο. Ζήτησα τη βοήθεια ενός ψυχιάτρου. Δεν έχω κάνει όλα από αυτά που ήθελα να κάνω, έχω εκκρεμότητές».

Ο Ηλίας Μαμαλάκης ξεκινά μία τηλεοπτική σειρά, στην οποία δεν θα παίζει. «Μήπως είναι σειρά;», ήταν το υπονοούμενό του.

Δείτε όλη τη συνέντευξη:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ