Συνέντευξη στην εκπομπή “Καλοκαίρι #not” παραχώρησε η Σαμπρίνα!

Η γνωστή ερμηνεύτρια μίλησε για την καριέρα και την προσωπική της ζωή στη κάμερα της εκπομπής και δεν δίστασε να κάνει αποκαλύψεις.

Η ίδια αναφέρθηκε και σε περιστατικό που θα θυμάται για αρκετό καιρό, όταν ένας άνθρωπος την τραβούσε παράνομα βίντεο, ενώ η ίδια βρισκόταν μέσα στο σολάριουμ.

Η ερμηνεύτρια περιέγραψε το γεγονός, αποκαλύπτοντας το πως το χειρίστηκε, όταν το αντιλήφθηκε.

Όπως ανέφερε:

“Είχαμε πάρα πολλά χρόνια να κάνουμε κάτι μαζί με τον Κώστα και είναι πολύ ευχάριστο, μου αρέσει πάρα πολύ και θα αρέσει πάρα πολύ και στον κόσμο αυτή η συνεργασία. Ήταν κάποια τραγούδια του Κώστα που μου άρεσαν πάρα πολύ, αλλά δεν τα είχε δώσει σε μένα. Εντάξει, εγώ ξεκινούσα τότε και τα έδινε αλλού. Το “Δίλημμα” μου άρεσε πάρα πολύ», είπε αρχικά η Σαμπρίνα.

Η Σαμπρίνα απάντησε για τα ριάλιτι: «Δεν έχω σκεφτεί να πάρω μέρος σε ριάλιτι, δεν τρελαίνομαι πάρα πολύ, αλλά εξαρτάται τι θα είναι αυτό. Φέτος παρακολούθησα Survivor. Ο Σάκης Κατσούλης είναι και φίλος μας, εννοείται ότι τον στηρίξαμε και δικαιωθήκαμε.

Στο χώρο της δουλειάς μου δεν έχω δεχτεί κάποια παρενόχληση. Έχω δεχτεί όμως σε σολάριουμ κι έχω κάνει και μήνυση. Ήταν κάποιος ο οποίος είχε το κινητό του και τραβούσε βίντεο. Μόλις το κατάλαβα, αντέδρασα αμέσως. Άνοιξα το σολάριουμ, τον χτύπησα, πήρα το κινητό, πήγα στην αστυνομία… Αντέδρασα άμεσα, εκείνη τη στιγμή”

Δείτε το απόσπασμα στο ακόλουθο βίντεο:

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ