Η Ρούλα Κορομηλά συνάντησε τηλεοπτικά την Ελένη Μενεγάκη 26 χρόνια μετά τον «Πρωινό Καφέ». και αποκάλυψε Ρούλα Κορομηλά την σοβαρή περιπέτεια που πέρασε με την υγεία της.

Η Ρούλα μετά από ένα αφιερωματικό βίντεο το οποίο τη συγκίνηση, έκανε μία εκ βαθέων εξομολόγηση: «Κάποια στιγμή έσπασε κάτι μέσα μου και έψαχνα τον εαυτό μου… Ήθελα να μείνω μόνη μου και να τα βρω με εμένα. Να ψάξω να δω τι γίνεται μέσα μου γιατί αν συνέχιζα με αυτό το άγχος και με αυτή την πίεση και το ξύλο που έτρωγα από δεξιά και αριστερά να λένε διάφορα για μένα και να τα καλύπτω για να μην στεναχωριέται η μητέρα μου, ο πατέρα μου που στεναχωριόταν πολύ… Ήταν άδικα όλα αυτά αλλά πιο πολύ κουράστηκα. Ήθελα να ξασποστάσω, να κάτσω… Να ζήσω στιγμές που δεν έζησα τελευταία το είπα, πριν αρρωστήσω».

Και συνέχισε λέγοντας: «Κάθισα και ο οργανισμός μου άρχισε να κλονίζεται. Πολύ και αρρώστησα… και είπα «τέλος»! Δεν είχα δυνάμεις… Δεν με κράταγαν τα πόδια μου! Φοβήθηκα και αποσύρθηκα. Πέρασα πολύ δύσκολα!».

«Πέρασα πολύ δύσκολα, ακούμπησα τον θάνατο, αν δεν φρόντιζα και δεν προλάβαιναν οι γιατροί, θα πέθαινα. Αυτό ήταν ένα μεγάλο μάθημα για μένα, ένα μάθημα αναθεωρήσεων. Έμαθα να συγχωρώ, έμαθα να αγαπάω τους ανθρώπους. να τους βλέπω με τα μάτια της καρδιάς, να κατανοώ, να δικαιολογώ και να φτιάχνω τα πράγματα πιο ωραία», εξομολογήθηκε η Ρούλα Κορομηλά.

Και συνέχισε: «Όταν σου συμβεί κάτι για το οποίο σκέφτεσαι πως δεν θα ξυπνήσεις την επόμενη μέρα και δεν θα δεις τους δικούς σου ανθρώπους, εκεί αλλάζεις. Δεν ήταν τυχαίο αυτό που ήρθε σε εμένα, κάτι θα ήθελε να μου πει. Επειδή υπάρχει κόσμος που ταλαιπωρείται με πολλά προβλήματα, άντλησα δύναμη από μένα. Αν δεν έβγαζα δύναμη δεν μπορούσα να το αντιμετωπίσω. Ήταν κάτι αυτοάνοσο που ο οργανισμός μου το δημιούργησε από την πίεση και από την στεναχώρια τους», ανέφερε η Ρούλα Κορομηλά στην Ελένη Μενεγάκη.

Δείτε το βίντεο:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ