Ένα συγκλονιστικό περιστατικό που αφηγήθηκε η Ρούλα Κορομηλά στον αέρα του «Στο σπίτι με το MEGA» και εξηγεί το λόγο για τον οποίο θεωρεί τον Αντώνη Ρέμο δικό της άνθρωπο…

Σε μια από τις πιο δύσκολες περιόδους της ζωής της αναφέρθηκε η Ρούλα Κορομηλά στην εκπομπή «Στο σπίτι με το MEGA», έχοντας απέναντί της δύο από τους ανθρώπους που, όπως είπε, θεωρεί πιο κοντά της. Ο λόγος για τον επίτιμο καλεσμένο του Σαββάτου, Αντώνη Ρέμου, και τον Θέμη Γεωργαντά, οι οποίοι διατηρούν χρόνια στενής φιλίας με την παρουσιάστρια.

Ρούλα Κορομηλά
Στον Αντώνη Ρέμο ήταν αφιερωμένο το «Στο σπίτι με το MEGA» του Σαββάτου και η Ρούλα Κορομηλά αναφέρθηκε στη μεγάλη φιλία που συνδέει τους δυο τους.

Μάλιστα, προλογίζοντας την εμφάνιση του τραγουδιστή στην εκπομπή, η Ρούλα είχε γράψει μεταξύ άλλων στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram: «Ο Αντώνης κατέχει ένα τεράστιο κομμάτι αγαπης στην καρδιά μου. Θαυμάζω το αδιαμφισβήτητο κ υπέρτατο ταλέντο του. Αγαπώ τον τρόπο συμπεριφοράς και ενδιαφέροντος απέναντι μου τόσα χρόνια…». Και αποκάλυψε τους λόγους σε όλους…

Σε εμφανώς εξομολογητική διάθεση, η Ρούλα θέλησε να εξηγήσει γιατί αγαπά και εκτιμά τόσο τον τραγουδιστή και αναφέρθηκε στην εποχή που είχε απομακρυνθεί από την τηλεόραση και είχε κλειστεί στον εαυτό της εξαιτίας του πολύ σοβαρού προβλήματος υγείας που αντιμετώπιζε. «Εδώ λέμε μόνο αλήθειες», είπε ξεκινώντας την αφήγησή της, η οποία συγκλόνισε τους παρευρισκόμενους στο στούντιο…

Η Ρούλα Κορομηλά δεν δίστασε να μοιραστεί μια πολύ προσωπική της ιστορία με τους καλεσμένους της εκπομπής και το τηλεοπτικό κοινό.

«Όταν είχα περάσει ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας – γιατί εκεί καταλαβαίνεις τους πραγματικούς ανθρώπους – και δεν ήθελα να κυκλοφορώ, επειδή δεν με αναγνώριζε ούτε η μητέρα μου στο πρόσωπο, δεν δεχόμουν κανέναν να έρθει στο σπίτι μου, γιατί ντρεπόμουν έτσι όπως είχα γίνει», είπε η Ρούλα και συνέχισε:

«Χτυπάει η πόρτα και μου φέρνει ο Θέμης Γεωργαντάς τον Αντώνη Ρέμο, για να με δει. Ήταν οι μόνοι άνθρωποι που δεχόμουν να δω», εξομολογήθηκε η Ρούλα και περιέγραψε τη σκηνή που ακολούθησε:

«Μπαίνει ο Θέμης, εγώ στεκόμουν στην πόρτα και έρχεται από πίσω ο Αντώνης. Με βλέπει και μου λέει: “Καλησπέρα σας. Καλησπέρα, του απαντώ. Και με ρωτά: “Η Ρούλα πού είναι;” Δεν με αναγνώρισε! Το θέμα είναι ότι ήρθε και με είδε σε μία πάρα πολύ δύσκολη περίοδο της ζωής μου και αυτό δεν πρόκειται να το ξεχάσω ποτέ. Σε ευχαριστώ», του είπε και ο Αντώνης Ρέμος δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή του.

Φωτογραφίες: Instagram/roulakoromila

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ