Η Celine Dion ανακοίνωσε ότι η παγκόσμια περιοδεία της αναβάλλεται καθώς η τραγουδίστρια αντιμετωπίζει σοβαρό ζήτημα με την υγεία της.

H star διαγνώστηκε με σύνδρομο του δύσκαμπτου ατόμου τον Δεκέμβριο του 2022, και μοιράστηκε δημοσίευση εκφράζοντας τη θλίψη της.

«Λυπάμαι πολύ που σας απογοητεύω όλους για άλλη μια φορά. Δουλεύω πολύ σκληρά για να ανακτήσω τη δύναμή μου, αλλά η περιοδεία μπορεί να είναι πολύ δύσκολη ακόμα και όταν είσαι 100%. Δεν είναι δίκαιο για εσάς που αναβάλλονται τα shows, και παρόλο που μου ραγίζει την καρδιά, είναι καλύτερο να ακυρώσουμε τα πάντα τώρα μέχρι να είμαι πραγματικά έτοιμη να επιστρέψω ξανά στη σκηνή», ανέφερε η Celine Dion.

celine dion

Ακόμα, η διάσημη τραγουδίστρια τόνισε: «Θέλω να ξέρετε όλοι, δεν τα παρατάω… και ανυπομονώ να σας ξαναδώ!». «Είχα προβλήματα με την υγεία μου εδώ και πολύ καιρό και ήταν πολύ δύσκολο για μένα να αντιμετωπίσω τις προκλήσεις μου και να μιλήσω για όλα όσα έχω περάσει. Πρόσφατα διαγνώστηκα με μια πολύ σπάνια νευρολογική διαταραχή που ονομάζεται Σύνδρομο του Δύσκαμπτου Ανθρώπου και επηρεάζει 1 στους 1.000.000 ανθρώπους», είχε αναφέρει σε βίντεό της το 2022.

Η Celine Dion μάλιστα είχε αναφέρει για την καθημερινότητά της: «Δυστυχώς, αυτοί οι σπασμοί επηρεάζουν κάθε πτυχή της καθημερινότητάς μου, προκαλώντας μερικές φορές δυσκολίες όταν περπατάω και δεν μου επιτρέπουν να χρησιμοποιώ τις φωνητικές μου χορδές για να τραγουδάω όπως είχα συνηθίσει».

View this post on Instagram

A post shared by Céline Dion (@celinedion)

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ