Συγκλονιστική είναι η μαρτυρία θύματος ότι παρενοχλήθηκε από σκηνοθέτη όταν ήταν μόλις 14 ετών. Το θύμα σήμερα είναι 35 χρονών και αποκαλύπτει σε ρεπορτάζ του Γιάννη Ρήγου για το «OPEN TV» τα περιστατικά κακοποίησης που πέρασε από γνωστό σκηνοθέτη.

Ο 35χρονος εκμυστηρεύθηκε ότι όταν ήταν 14 ετών γνώρισε έξω από έναν κινηματογράφο στην πλατεία Αμερικής τον σκηνοθέτη και ηθοποιό, ο οποίος ήταν ήδη γνωστό όνομα.

«Άρχισε να μου πιάνει τη μέση και να μου χαϊδεύει τα μαλλιά. Εγώ τον έσπρωξα και του είπα “τι κάνεις εκεί;”», σημειώνει ο άνδρας.

Παρά την αντίδραση του θύματος όπως ισχυρίζεται, ο σκηνοθέτης τον κάλεσε στο σπίτι του.

Συγκεκριμένα ανέφερε:

«Μου είπε: «για να μην τα λέμε εδώ πέρα, δεν πάμε στο σπίτι μου να πιούμε ένα ουίσκι και να κάνουμε και ένα τσιγάρο»; Εγώ του είπα ότι «είμαι μόνο 14 ετών, ουίσκι όχι μόνο δεν πίνω αλλά δεν ξέρω καν τι είναι. Εγώ κάθε πρωί πίνω γάλα όταν πηγαίνω στο σχολείο».

Ο 35χρονος αναφερόμενος για το «γαλα» σχολίασε:

«Οταν του είπα αυτό το πράγμα, τα μάτια του έλαμψαν, γιατί εγώ ακόμα πήγαινα σχολείο και έπινα γάλα».

Τότε, το θύμα αρνήθηκε την πρόταση και έφυγε. Δεν ήθελε να πιστέψει όμως ότι σε κάποια στιγμή θα τον έβλεπε ξανά τον γνωστό σκηνοθέτη στο μέλλον.

Όπως καταγγέλνει σήμερα ο Χρήστος, πέντε χρόνια αργότερα, όταν ήταν 19 χρονών, πήγε σε μία δραματική σχολή για να μάθει πληροφορίες σχετικά με τις εξετάσεις των ηθοποιών. Τότε ήταν που ήρθε σε επαφή με τον γνωστό σκηνοθέτη για δεύτερη φορά.

«Πήγα το χαρτί και τον αποχαιρέτησα για να φύγω. Εκείνος με σταμάτησε και μου ζήτησε να πάω σπίτι του για να δούμε πώς θα μπορούσα να μπω χωρίς εξετάσεις. Εκεί τα έχασα περισσότερο από ποτέ και μου διέκοψε το όνειρο να γίνω ηθοποιός».

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου σχετικά με το αν θα πάει να μιλήσει σε κάποιο αρμόδιο δικαστικό όργανο εάν του ζητηθεί, ο 35χρονος απάντησε:

«Ξεκάθαρα θα το έκανα και για αυτό είμαι και εδώ».

Μάλιστα τόνισε ότι ήδη έχει στείλει ένα e-mail στο σωματείο των ηθοποιών με το οποίο καταγγέλλει ονομαστικά τον γνωστό σκηνοθέτη.

Δείτε το ρεπορτάζ:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ