Όπως μετέδωσε το Mega, είναι οι πρώτες εικόνες μέσα από τη σουίτα 401 του ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη, όπου παίζει δυνατή μουσική από το ηχείο.

Στο βίντεο ακούγονται γέλια και φωνές, ενώ στη σουίτα 401 είναι και η 24χρονη Γεωργία, που δεν μπορούσε να φανταστεί τι θα ακολουθούσε εκείνο το βράδυ.

Η άτυχη κοπέλα αποχώρησε χωρίς να κάνει δηλώσεις στους δημοσιογράφους, ενώ στο πλευρό της ήταν καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδικασίας ειδικός ψυχολόγος.

 

Όλα τα στοιχεία φαίνεται πως επιβεβαιώνουν τις κινήσεις που έκανε πριν και μετά τον βιασμό. «Η Γεωργία δεν έχει αντιφάσεις και οι καταθέσεις της κρίνονται ειλικρινείς», είπε ο δικηγόρος της, κ. Ζιώγας.

«Η Γεωργία εμφανίστηκε σήμερα με θάρρος πάλι μπροστά στην ανακρίτρια και επιβεβαίωσε όσα κτηνώδη βίωσε μέσα στη σουίτα την ημέρα της Πρωτοχρονιάς. Η Γεωργία τα είπε με θάρρος, με το πρόσωπό της ξεσκέπαστο και το κεφάλι της ψηλά. Εμείς επιβεβαιώσαμε όσα η Γεωργία ανέφερε στις προηγούμενες καταθέσεις της και συμπληρωματικά προσκόμισε αποδεικτικά στοιχεία για αυτά που ισχυρίστηκε την προηγούμενη φορά», ανέφερε ο δικηγόρος της.

Τα συγκεκριμένα στοιχεία αφορούν μηνύματα και κλήσεις που επιβεβαιώνουν τις κινήσεις της και την αλήθεια των λεγομένων της για το βράδυ του βιασμού της.

Πηγή: iefimerida, Mega, tvtop

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ