Στην εφημερίδα Real News αποκαλύφθηκε πως μια ηθοποιός 33 ετών έχει καταγγέλλει γνωστό σκηνοθέτη για βιασμό το 2010. Το συγκεκριμένο θέμα συζητήθηκε σήμερα στον αέρα της εκπομπής Πρωινό.

«Μια ηθοποιός που είναι σήμερα 33 ετών και το 2010 ήταν 21 πήγε στον εισαγγελέα  και έχει κάνει μήνυση, 12 χρόνια μετά. Καταγγέλλει λοιπόν πασίγνωστο σκηνοθέτη με πολλές τηλεοπτικές παραγωγές, με πρόσφατο σίριαλ που σημειώνει μεγάλη επιτυχία και λέει ότι το 2009 τον γνώρισε, γνώρισε και την οικογένειά του, γιατί είναι παντρεμένος. Το 2010 βγήκαν μαζί για ένα φαγητό.

Μετά από δύο μπουκάλια κρασί και χωρίς να καταλάβει πώς έχασε τις αισθήσεις της. Τη μετέφερε με το αυτοκίνητό του, προφανώς στην πορεία προς το σπίτι της και η ίδια λέει “ξύπνησα μέσα στο αυτοκίνητο και με βίαζε χωρίς να έχω πάρει χαμπάρι. Ήταν από πάνω μου, προσπάθησα να τον διώξω, να τον κλωτσήσω”», είπε αρχικά ο Τάσος Τεργιάκης.

Ο Τάσος Τεργιάκης είπε στη συνέχεια: «Στην πορεία, λέει, κι επειδή φοβήθηκε, επειδή βρέθηκε μόνη της μέσα στο αμάξι του σκηνοθέτη, της είπε να πάνε σε ένα άλλο μαγαζί που βρισκόταν μια παρέα της εκεί για να προστατευθεί διότι φοβόταν για τη ζωή της.

Όλο αυτό το ξέρει κι άλλος άνθρωπος, είπε στη μήνυσή της. “12 χρόνια δεν μπορούσα να το πω, το λέω τώρα, τώρα βρήκα το θάρρος” και ζητά από την εισαγγελία να ξεκινήσει η έρευνα εναντίον του σκηνοθέτη».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ