Σοκαριστικό δημοσίευμα από το περιοδικό «Λοιπόν»  γράφει για τις καταιγιστικές εξελίξεις στην υπόθεση Φιλιππίδη και για τις δύσκολες στιγμές που διανύει στο κελί του.

Το εν λόγω δημοσίευμα γράφει χαρακτηριστικά:

Σύμφωνα με το «Πρώτο θέμα», λέγεται πως κατά την παραμονή του στην Γαδά αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει με υπερβολική δόση ηρεμιστικών. Η είδηση δεν είναι επιβεβαιωμένη αλλά σύμφωνα με το κοντινό περιβάλλον, δεν είναι πολύ μακριά από την αλήθεια καθώς ο Φιλιππίδης είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, τόσο από την στιγμή που του απαγγέλθηκαν κατηγορίες, όσο και από την ώρα που του έβαλαν χειροπέδες.

Το τελευταίο που περίμενε να συμβεί στην ζωή του ήταν να συλληφθεί, να οδηγηθεί σε κελί και αργότερα να μπει φυλακή. Όσοι τον γνωρίζουν από κοντά, μιλούν για έναν άνθρωπο που θεωρούσε ότι κατέχει ύψιστη εξουσία, όχι μόνο σε επαγγελματικό επίπεδο και στα πλαίσια μιας παράστασης, αλλά σε προσωπικό, μιλώντας άσχημα στους συνεργάτες και παρενοχλώντας σεξουαλικά το σύνολο των γυναικών στην εκάστοτε δουλειά.»

Ο Πέτρος Φιλιππίδης εδώ και μερικές μέρες βρίσκεται κρατούμενος στις φυλακές Τρίπολης. Η σύζυγός του Ελπίδα Νίνου – η οποία βρίσκεται στο πλευρό του – τον επισκέφτηκε και του έδωσε μία υπόσχεση!

Σύμφωνα με την εφημερίδα On time, ο Πέτρος Φιλιππίδης ζήτησε από την γυναίκα του να κάνει ότι μπορεί για να τον βγάλει από την φυλακή για να ξαναγυρίσει στην κανονικότητά του.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ