Συνοδευόμενος από την κόρη του και συνεργάτες του επιτελείου του προσήλθε στην κάλπη ο υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας Ανδρέας Μαυρογιάννης, ο οποίος εξερχόμενος του εκλογικού κέντρου στην Αγλαντζιά ήταν φανερά συγκινημένος.

H κόρη του, Αθηνά δεν σταμάτησε να χαμογελάει στο πλευρό του πατέρα της και έδειξε πόσο περήφανη είναι για εκείνον. Η ίδια τον στήριξε καθ’ όλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου και φυσικά δεν θα έλειπε από το πλευρό του σ’ αυτή την σημαντική ημέρα.

Άσκησε είπε το εκλογικό του δικαίωμα ως πολίτης και χαρακτήρισε τη μέρα ως γιορτή της δημοκρατίας. Ευχήθηκε καλή ψήφο σε όλους και θα τα πούμε απόψε, πρόσθεσε.

«Έχω εμπιστοσύνη στην κρίση του λαού μας πως με τη ψήφο και τη συμμετοχή τους θα οδηγήσουν τον τόπο σε καλύτερες μέρες», πρόσθεσε.

Ερωτηθείς γιατί ήταν συγκινημένος, περιέγραψε όλη την πορεία προς τις προεδρικές εκλογές, την εμπειρία του και την τριβή του με τους ανθρώπους, το γεγονός ότι άκουσε τα προβλήματα του κόσμου.

Αναφέρθηκε στην απίστευτη επάνοδο των ανθρώπων στις παραδοσιακές τους αξίες, τη φιλοξενία τους και ευχήθηκε όπως όλα τα παιδιά του θεού, έχουν παπούτσια που να ταξιδεύουν.

Δείτε το βίντεο και φωτογραφίες:

Πηγή φωτογραφιών: PIO

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ