Συνέντευξη στην εκπομπή “Με αγάπη Χριστιάνα” και στην Χριστιάνα Αριστοτέλους παραχώρησε ο Νίκος Τορναρίτης.

Ο Κύπριος πολιτικός “άνοιξε” την καρδιά του και μας άφησε να δούμε και άλλες πτυχές της ζωής, αλλά και της προσωπικότητας του. Ο ίδιος μίλησε στην παρουσιάστρια για τα παιδικά χρόνια και την ζωή στην Αμμόχωστο, για την επεισοδιακή φυγή από την πόλη με το τελευταίο αυτοκίνητο, αλλά και για το διαζύγιο των γονιών του.

Όπως ανέφερε, την τότε εποχή δεν ήταν συνηθισμένο οι γονείς να χωρίζουν, κάτι που τον οδήγησε στο να γίνεται “επίκεντρο” συζητήσεων, αλλά και bullying από τα άλλα παιδάκια.

“Ήμουν το μόνο παιδί χωρισμένων γονιών στην τάξη στο δημοτικό σχολείο Λυκαβηττού… και είναι αλήθεια πως τα παιδάκια κάνουν το μεγαλύτερο bullying […] Όταν αποφάσισα πως έφτασε η ώρα να παντρευτώ γιατί είμαι ερωτευμένος και θέλω αυτή τη γυναίκα είπα στον εαυτό μου και θα έλεγα πως έδωσα όρκο ζωής ότι, ό,τι και να γίνει δεν πρόκειται ποτέ να χωρίσω. Αυτό είπα τότε”

Με αφορμή το εν λόγω γεγονός, αποκάλυψε on camera πως έχει δώσει όρκο ζωής ότι κι αν γίνει να μην χωρίσει, αφού ξέρει από πρώτο χέρι των συναίσθημα.

Μάλιστα, θέλησε να κάνει μια γλυκιά αφιέρωση στην σύζυγό του, Λία και να της πει δημόσια “ευχαριστώ” για την υπομονή και την αφοσίωση που έδειξε στην οικογένεια τους.

“Ευχαριστώ από καρδιά τη Λία γιατί στάθηκε εκεί που μεγάλωσε έτσι τις δυο μου κόρες για τις οποίες είμαι πολύ περήφανος και τις αγαπώ πάρα πολύ”

Τέλος, ο ίδιος αναφέρθηκε στο στενό δέσιμο με τις κόρες του και τις φιλικές σχέσεις που κατάφερε να αναπτύξει μαζί τους.

Δείτε το απόσπασμα στο ακόλουθο βίντεο:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ