Ο Γιώργος Μαζωνάκης βρέθηκε στη Νίκαια και μαγείρεψε για τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη, στο πλαίσιο της δράσης «Ο Άλλος Άνθρωπος».

«Είμαι στη Νίκαια, στον τόπο μου, στο σπίτι μου. Η δράση αυτή ξεκίνησε πριν από καιρό, οπότε είανι πολύ βασικό για μένα να κάνω αυτήν την προσφορά που μου δίνεται από τον Θεό με έναν άνθρωπο που συνενοούμε, τον Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο, χωρίς δόλο ή συμφέρον. Είναι πολύ μεγάλη μου χαρά να μαγειρε[υω τα μεσημέρια και το βράδυ να τραγουδώ. Είναι ό, τι καλύτερο που έχω κάνει φέτος».

Γιώργος Μαζωνάκης

«Ο κόσμος το έχει αγκαλιάσει… Αγκαλιάζει όλη την προσπάθεια και όποιος μπορεί να προσφέρει. Ο Θεός μας δίνει ένα χάρισμα, μια αποστολή, που πρέπει να μοιραστούμε», δήλωσε σε άλλο σημείο ο Γιώργος Μαζωνάκης. «Χτίστηκε τόσο όμορφα και ομαλά και είναι η καθημερινότητά μας αυτή», συμπλήρωσε ο τραγουδιστής.

Σε άλλο σημείο, ο Γιώργος Μαζωνάκης ανέφερε ότι «λίγα λόγια, πολλές πράξεις» είναι το σημαντικότερο. Ο τραγουδιστής, παράλληλα, μίλησε για την επιτυχία των συναυλιών του και δήλωσε: «Μου δίνεται αυτό που τόσα χρόνια παλεύω», ευχαριστώντας το κοινό για τη στήριξη όσο και την οικογένειά του, συμπλήρωσε λίγο πριν την αποψινή συναυλία του στο Κατράκειο θέατρο Νίκαιας.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ