Για τον ερχομό του τέταρτου παιδιού της μίλησε η Τζένη Μπαλατσινού.

Στην συνέντευξή της στο Down Town αναφέρθηκε στις δυσκολίες που είχε κατά τη διάρκεια του τοκετού, ενώ χαρακτήρισε «φύλακα άγγελο» τον Βασίλη Κικίλια, ο οποίος ήταν πάντα δίπλα της.

«με τον Βασίλη όλα έγιναν πολύ γρήγορα. Μείναμε μαζί από τον πρώτο μήνα. Ξεπέρασα τα όρια μου και γιατί γνώρισα πολύ γρήγορα κάποιον στα παιδιά μου, αλλά και γιατί συγκατοικήσαμε αμέσως. Έγιναν όλα τόσο γρήγορα, χωρίς να είμαστε έτοιμοι να διαχειριστούμε πολλούς δύσκολους εξωγενείς παράγοντες.

Όταν διακόψαμε για ένα διάστημα, ήταν αρκετό για να καταλάβουμε ότι αυτό που νιώθουμε δεν ήταν απλώς ενθουσιασμός. Το παλέψαμε αρκετά και οι δύο για να μην είμαστε μαζί, αλλά τελικά αυτό το αόρατο νήμα που μας έδεσε από την αρχή δεν κόπηκε ποτέ. Όταν αποφασίσαμε να είμαστε ξανά μαζί δεν το είπαμε σε κανέναν ώστε να προφυλαχτούμε από τη δημοσιότητα και τις γνώμες των άλλων. Τότε καταλάβαμε πως δεν μπορούμε να ζούμε χώρια».

«Ανά δεκαετία κάνω και ένα παιδί (γέλια). Είναι μεγάλη ευλογία και ευχαριστώ τον Θεό που με αξίωσε να έχω ένα τέταρτο παιδί. Τα συναισθήματα μου δεν περιγράφονται με λέξεις. Νιώθω καθολική ευφορία γι’ αυτό που ζούμε» παραδέχθηκε τρυφερά. «Είχα προαίσθημα ότι θα είναι δύσκολος τοκετός. Το ένιωθα.

Είχα ένα πολύωρο και δύσκολο χειρουργείο και ο Βασίλης ήταν μέσα σε όλη τη διάρκεια. Περάσαμε μια σκληρή δοκιμασία και αυτό μας υπενθύμισε για άλλη μια φορά πως τίποτα δεν είναι δεδομένο. Τις ημέρες που έμεινα στην εντατική κατάλαβα πως μεγαλώνοντας θέλω να βρίσκομαι εκεί που επιθυμώ και μόνο. Πως ο χρόνος που πάντα θεωρούμε άπλετος είναι πολύ λίγος. Κάναμε Πρωτοχρονιά με τον άντρα μου στη μονάδα εντατικής θεραπείας νεογνών δίπλα στο παιδί μας και προσευχόμασταν να πάμε γρήγορα όλοι μαζί σπίτι».

«Ξέρεις, την προηγούμενη Πρωτοχρονιά είχαμε επισκεφτεί το Ιπποκράτειο στη Θεσσαλονίκη. Είχα ανέβει στη μονάδα νεογνών και είχα συγκινηθεί από την αφοσίωση και την αγάπη του νοσηλευτικού προσωπικού. Οι άνθρωποι που εργάζονται στις μονάδες εντατικής θεραπείας ασκούν λειτούργημα. Έναν ακριβώς χρόνο μετά βρισκόματσαν στη μονάδα για το δικό μας παιδί. Καταφέραμε να το κρατήσουμε στην αγκαλιά μας για πρώτη φορά 12 μέρες αφότου γεννήθηκε. Και, ναι, ο Βασίλης ήταν ο φύλακας άγγελος μου» συμπλήρωσε η Τζένη Μπαλατσινού.

 

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ