Μέσα από μια σειρά φωτογραφιών η Σίσσυ Χρηστίδου έκανε τον απολογισμό της για το 2021, συγκινώντας τους followers της με όσα έγραψε. Η παρουσιάστρια του “Χαμογέλα και πάλι” άλλωστε αντιμετωπίζει μια δύσκολη περίοδο στην οικογενειακή της ζωή, αφού η μητέρα της διαγνώστηκε με λευχαιμία.

«Όχι.. Δεν θα γκρινιάξω.. Ήσουν η πιο δύσκολη χρονιά της ζωής μου, όμως και η πιο διδακτική… Και μπορεί να πήρες μπόλικη ανεμελιά και ξεγνοιασιά, όμως πολλαπλασίασες την αγάπη και μου έδωσες τόση που μπόρεσα να σε αντέξω… Ευγνωμοσύνη για τους ανθρώπους μου και όσα ζήσαμε, για τους αγγέλους μου και όσα έμαθα», έγραψε αρχικά.

Στη συνέχεια, η Σίσσυ Χρηστίδου συμπλήρωσε: «Ελπίδα για την χρονιά που τρέχει να μας βρει… Και πάνω από όλα ενότητα θα ευχηθώ. Ενότητα και αγάπη που όλα τα νικά. Και αυτά που δεν νικά, τα αντέχει…2022».

Οι φωτογραφίες της είναι από την καθημερινή ζωή της, τις πιο ξεχωριστές στιγμές για το έτος που φεύγει, και από όλες εκείνες τις στιγμές που δεν θα ξεχάσει! Φυσικά, οι γιοι της και η μητέρα της πρωταγωνιστούν.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ