Στο πλατώ της εκπομπής ”Happy Day” βρέθηκε η Ιωάννα Τούνη με την Σταματίνα Τσιμτσιλή να την υποδέχεται ευδιάθετη με την όμορφη μέλλουσα μητέρα να μιλάει για την εγκυμοσύνη της, αλλά και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε.

Η Ιωάννα Τούνη αποκάλυψε ότι ο Δημήτρης ήταν αυτός που της είπε να πάρει τεστ εγκυμοσύνης, καθώς πίστευε ότι είναι έγκυος! Όπως λέει χαρακτηριστικά, «Θέλαμε και οι δύο παιδάκι αλλά ήταν αναπάντεχο. Πιστεύω ότι είναι πλασμένος να γίνει μπαμπάς, όταν βλέπει παιδάκια, ξεχνάει την ύπαρξή μου».

Για την μητέρα της, η γνωστή influencer δήλωσε «Τον ίδιο μήνα που έχασα τη μαμά μου, έμεινα έγκυος. Μέσα μου θέλω να πιστεύω ότι δεν ήθελε να είμαι μόνη μου και μου έστειλε ένα μωράκι να με αγαπάει, να έχω κάτι σημαντικό και δικό μου», είπε συγκινημένη η Τούνη με την παρουσιάστρια να την πλησιάζει για να την αγκαλιάσει.

Όσον αφορά τις δυσκολίες που αντιμετώπισε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης είπε χαρακτηριστικά «Νιώθω ότι δεν είναι εύκολα, είχα ναυτίες, λιποθυμίες, αιμορραγίες, ήμουν ράκος σωματικά. Νιώθω ότι είναι κατακριτέο να πει μία έγκυος ότι δεν περνάει καλά στην εγκυμοσύνη της. Σε κοιτάνε λες και είσαι αχάριστη» είπε για τη δύσκολη εγκυμοσύνη που είχε μέχρι πρότινος.

Στην ερώτηση για το αν θα δούμε το ζευγάρι να ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας, η Ιωάννα έδωσε επική απάντηση και δήλωσε «Δεν ξέρω θα γίνει; Δημήτρη ξύπνησες; Πού είναι η κάμερά μου». Πάντως ξεκαθάρισε πως καθότι παιδί εκτός γάμου θα ήθελε να ακολουθήσει τις παραδόσεις.

Μεταξύ άλλων ανέφερε ότι πικράθηκε όταν έλεγε που είναι οι haters αλλά δεν τους μπλόκαρε γιατι ανεβάζουν το engagement

Δείτε το βίντεο:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ