Χθες ο Δημήτρης Λιγνάδης ο οποίος αντιμετωπίζει καταγγελίες για βιασμό κατά συρροή, παρευρέθηκε ενώπιο της Εισαγγελέα για να κάνει την απολογία του αφού όπως είχε δηλώσει ο δικηγόρος του, Αλέξης Κούγιας, υπήρχαν νέα στοιχεία για την υπόθεση.

Σύμφωνα με τα όσα είχε δηλώσει ο Αλέξης Κούγιας τις προηγούμενες ημέρες, είχαν προκύψει νέα στοιχεία στην υπόθεση που τοποθετούν τον Δημήτρη Λιγνάδη σε άλλες τοποθεσίες από εκείνες που είχαν πει τα άτομα που προχώρησαν σε καταγγελίες.

Μετά την τετράωρη χθεσινή απολογία του Δημήτρη Λιγνάδη, ανακρίτρια και εισαγγελέας έκριναν τον σκηνοθέτη και ηθοποιό προσωρινά κρατούμενο για το αδίκημα, σε βαθμό κακουργήματος, του βιασμού κατά συρροή.

Ο Δημήτρης Λιγνάδης εξερχόμενος από το γραφείο της ανακρίτριας, μετά το τέλος της απολογίας του, δεν θέλησε να κάνει κάποια δήλωση στους δημοσιογράφους. Σήμερα αναμένεται να μεταφερθεί στη φυλακή.

«Ήταν μία πολύ δύσκολη διαδικασία. Θα προσφύγουμε κατά της διάπραξης της ανακρίτριας για την προσωρινή κράτηση. Είναι μία δικογραφία χωρίς στοιχεία, μία δικογραφία που αν δεν ήταν Λιγνάδης θα ήταν με συνοπτικές διαδικασίες ελεύθερος» δήλωσε ο Αλέξης Κούγιας, κάνοντας έτσι σαφές πως οι επόμενες κινήσεις του κατηγορούμενου είναι να καταθέσει προσφυγή κατά της διάταξης της ανακρίτριας για την προφυλάκισή του.

Θυμίζουμε πως πρώην καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου κατάθετε στην ανακρίτρια για περισσότερες από τέσσερις ώρες, για το αδίκημα του βιασμού κατά συρροή. Υπέβαλλε μάλιστα απολογητικό υπόμνημα με το οποίο αρνήθηκε το σύνολο των κατηγοριών σε βάρος του.

«Είμαι αθώος, ουδέποτε στη ζωή μου εκδήλωσα ερωτικό – σεξουαλικό ενδιαφέρον για ανήλικα πρόσωπα, ουδέποτε ήρθα σε ερωτική – σεξουαλική επαφή με οποιοδήποτε ανήλικο πρόσωπο, με οι χωρίς τη συναίνεση του, ουδέποτε έχω κάνει χρήση ναρκωτικών και ουδέποτε κάτι είχα ούτε διέθεσα σε οποιονδήποτε τρίτο οποιαδήποτε ναρκωτική ουσία», αναφέρει, αρχικά, στο απολογητικό του υπόμνημα ο Δημήτρης Λιγνάδης.

Πηγή: Fthis.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ