Εκτός Ελλάδας βρίσκεται ο Στάθης Παναγιωτόπουλος. Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο Οδυσσέας Μητσόπουλος στον αέρα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι», ο παρουσιαστής «πέταξε» για Μεξικό μαζί με τη σύζυγό του.

Συγκεκριμένα, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος έφτασε χθες από τη Θεσσαλονίκη στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» και το μεσημέρι πήρε την πτήση για το Μεξικό.

Πότε πρόκειται να γίνει εκδίκαση της υπόθεσης;

Στο εδώλιο τον προσεχή Φεβρουάριο θα καθίσει ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, με την κατηγορία της παράνομης διοχέτευσης – διακίνησης μέσω διαδικτύου ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων, που αφορούν την ερωτική ζωή.

Το πρωί του Σαββάτου, ο δικηγόρος Γιάννης Μαρακάκης, μιλώντας στο Mega, τόνισε ότι «σε αυτά τα σεξουαλικά εγκλήματα υπάρχει κενό νόμου» αλλά και ότι «οι ποινές δεν ξεπερνούν τα 5 χρόνια φυλάκισης με αναστολή».

«Το ότι συναινείς σε ένα βίντεο ή μία φωτογραφία δε σημαίνει ότι δίνεις το οκ για την περαιτέρω επεξεργασία. Υπάρχει κενό νόμου σε ό,τι αφορά ένα αμιγώς σεξουαλικό έγκλημα. Δυστυχώς υπάγεται μόνο στις διατάξεις περί παράνομης επεξεργασίας ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων. Είναι ένα πλημμέλημα. Σε επίπεδο ποινής δε μπορεί να ξεπεράσει σε καμία περίπτωση τα πέντε χρόνια φυλάκισης. Κατά τεκμήριο θα έχει και αναστολή. Για να καταστεί κακουργηματική η πράξη, θα πρέπει να υπάρχει και οικονομική εκμετάλλευση με έσοδα άνω των 120.000 ευρώ από το παράνομο υλικό. Αυτό είναι μια περίπτωση που δεν έχει προηγούμενο στην Ελλάδα. Αν αυτό δεν καταστεί κακούργημα, θα έχουμε και άλλες περιπτώσεις. Πρέπει να υπάρχει κυρωτικός κανόνας να δείχνει στον επίδοξο δράστη ότι αν θα συλληφθείς θα πας στη φυλακή και θα διαπομπευτείς»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ