Η Δανάη Μπάρκα πρόσφατα παραχώρησε συνέντευξη σε Podcast ελλαδικού μέσου και μίλησε για τα αρνητικά σχόλια που έχει δεχτεί. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή μέσα από την εκπομπή τηςς θέλησε να σχολιάσει τη συνέντευξή και τις δηλώσεις της και μεταξύ άλλων, ανέφερε:

«Εγώ θα της πω ένα μπράβο γιατί σε αυτή τη δύσκολη κρίση βρήκε την ψυχραιμία και τον τρόπο να την αντιμετωπίσει και αν αυτός ο τρόπος ήταν να απενεργοποιήσει τα σχόλια κάτω από τις αναρτήσεις της στα social media, καλά έκανε. Η αλήθεια είναι ότι όταν γίνεται αντικείμενο σχολιασμού υπάρχουν πολλοί που θα θέλουν να σε βοηθήσουν, αλλά υπάρχουν και πάρα πολλοί που απλά θέλουν να σε βρίσουν με τον πιο χυδαίο τρόπο απλά και μόνο γιατί έτσι περνούν την ώρα τους ευχάριστα».

Στη συνέχεια, η Σταματίνα, θέλησε να αναφερθεί σε προσωπική της εμπειρία, αφού όπως χαρακτηριστικά δήλωσε έχει βιώσει ίδιες καταστάσεις σε δύο φάσεις της ζωής της, γι’ αυτό και θέλησε να τοποθετηθεί υπέρ της Δανάης Μπάρκα.

«Το έχω βιώσει και εγώ αυτό σε δύο φάσεις της ζωής μου. Όταν συμβαίνει αυτό αρχίζεις και βάλλεσαι από έναν όχλο και οι περισσότεροι από αυτούς μπαίνουν σε ένα κύμα της χυδαιότητας, χωρίς να ξέρουν τι έχει συμβεί. Στο συγκεκριμένο θέμα με τη Δανάη Μπάρκα είναι πιο ξεκάθαρα τα πράγματα».

Θυμίζουμε ότι η Δανάη Μπάρκα δέχεται συνεχώς «πυρά» μετά τις φωτογραφίες της με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη (πρώην σύντροφο της Κατερίνας Καινούργιου) που κυκλοφόρησαν πριν από περίπου δύο μήνες.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ