Ο Σπύρος Μπιμπίλας πήρε θέση σχετικά με την αναφορά του Δημήτρη Λιγνάδη για εκείνον, καθώς τον χαρακτήρισε ως μέτριο ηθοποιό και άφησε αιχμές ότι ανέλαβε την προεδρία του ΣΕΗ αναξιοκρατικά.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας, λοιπόν, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Ευτυχείτε» και έδωσε τη δική του απάντηση, λέγοντας: «Επί 40 χρόνια δεν είχαμε καμία επαφή με τον Δημήτρη Λιγνάδη, ούτε στη δουλειά, ούτε στη ζωή, παρά μόνο ένα “γεια” σε πρεμιέρες. Συνταυτιστήκαμε μετά από 40 χρόνια από τις μεταγλωττίσεις της ΕΤ, τώρα που προσπαθούσαμε να κάνουμε τη συλλογική σύμβαση του Εθνικού που δεν έχει υπογραφεί ακόμη εξ’ αιτίας αυτού, γιατί εκείνος ήταν διορισμένος καλλιτεχνικός διευθυντής, κι εγώ πρόεδρος του ΣΕΗ».

Όσον αφορά στο ότι δεν ήταν εκλεγμένος πρόεδρος, ο Σπύρος Μπιμπίλας ξεκαθάρισε: «Ο καθένας μπορεί να λέει ό, τι θέλει. Εγώ είμαι εκλεγμένος. Βγήκα πρώτος σε ψήφους και με πρότειναν για πρόεδρο. Πρέπει να διευκρινίσω κάτι. Οι πρώτες καταγγελίες για τον Δημήτρη δεν ήρθαν σ’ εμάς στο Σωματείο. Εμάς μετά από αυτά τα γεγονότα εμφανίστηκαν κάποιοι και μίλησαν».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ