Σαρώνει ο Alpha Κύπρου, στους πίνακες τηλεθέασης της Nielsen, αναδεικνύοντας στην ακλόνητη πρωτιά του.

Η πορεία του καναλιού συνεχίζει και φέτος την ανοδική πορεία και με την αρχή της νέας σεζόν δείχνει την κυριαρχία στο τηλεοπτικό πρόγραμμα και ότι οι τηλεθεατές… επιλέγουν Alpha.

Η νέα σεζόν «μπήκε με το δεξί» για το κανάλι αφού το σύνολο του πληθυσμού της Κύπρου επέλεξε το… Alpha – Alpha πρόγραμμά του, και μένοντας “κολλημένο” στους δέκτες του από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Μυθοπλασία, Ψυχαγωγία, Ενημέρωση είναι το τρίπτυχο της επιτυχίας, το οποίο εμπιστεύτηκε το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού εδραιώνοντας το κανάλι στην κορυφή.

Δείτε τον ενδεικτικό πίνακα με τις αναλύσεις για την εβδομάδα 19-25 Σεπτεμβρίου σε γενικό σύνολο, δυναμικό κοινό αλλά και γυναικείο.

Η επιτυχία της prime time ζώνης και της μυθοπλασίας διαφαίνεται και στα κορυφαία προγράμματα του μήνα. Για την προηγούμενη εβδομάδα το top 10 της κυπριακής τηλεόρασης κατακτήθηκε από τον Alpha, αφού 9 στα 10 πιο επιτυχημένα προγράμματα ανήκουν στο κανάλι. “Λούης Nisght Show” , “Η γη της Ελιάς” και “Σασμός” , σπάνε κάθε ρεκόρ τηλεθέασης με τον κόσμο να αδημονεί για σάτιρα αλλά και δράση.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ