Ο Μάνος Δασκαλάκης στη δίκη για τη δολοφονία της 9χρονης Τζωρτζίνας έκανε αποκαλύψεις για την σχέση του με την Ρούλα Πισπιρίγκου.

Μάλιστα ανέφερε πως η εν διαστάσει σύζυγός του έμεινε έγκυος από εξωσυζυγική σχέση.

Σύμφωνα με όσα είπε στο δικαστήριο ο Μάνος Δασκαλάκης οι σχέσεις του ζευγαριού ήταν άριστες μέχρι και το 2019, αλλά μετά τον θάνατο της Μαλένας άρχισε η ρήξη.

Ο Μάνος Δασκαλάκης όπως ανέφερε η εκπομπή Tlive πιστεύει ότι το 4ο παιδί που κυοφορούσε η Ρούλα Πισπιρίγκου δεν ήταν δικό του, αλλά από την σχέση που είχε τότε η εν διαστάσει σύζυγός του.

Ακόμα διευκρίνισε στο δικαστήριο ότι είχε μείνει ο ίδιος με την Τζωρτζίνα στο νοσοκομείο διότι η σύζυγός του ήταν έγκυος, αλλά τότε δεν γνώριζε για την εξωσυζυγική της σχέση και τότε η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε προχωρήσει σε άμβλωση μετά από συμβουλή των γιατρών.

Επιπροσθέτως, αυτό το γεγονός δίνει άλλοθι στην Ρούλα άθελά του και στο γεγονός ότι τον ζήλευε αφόρητα αφού από ότι φαίνεται προχώρησε τη ζωή της.

Ο Μάνος συνεχίζει…

Νέα ζωή για τον Μάνο Δασκαλάκη, σύμφωνα με πληροφορίες του ANT1, ο οποίος ετοιμάζεται να κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση που διατηρεί εδώ και καιρό. Όπως ανέφερε ο Γιώργος Λιάγκας, ο Δασκαλάκης έχει δώσει ήδη δαχτυλίδι στη σύντροφό του και σκέφτονται να παντρευτούν.

Ανέφερε επίσης ότι ο πατέρας των τριών νεκρών παιδιών από την Πάτρα σκέφτεται να αποκτήσει παιδί με την κοπέλα του.

«Του έχει σταθεί πάρα πολύ. Όχι μόνο σκέφτονται να παντρευτούν αλλά είναι τόσο καλά που στο μυαλό τους μέσα είναι πάρα πολύ σύντομα η απόκτηση παιδιού. Αυτά τα αποφασίσει η φύση κι ο Θεός. Αλλά πρέπει να το θέλει πολύ κι ένα ζευγάρι. Μαθαίνω από το περιβάλλον του Μάνου ότι στα άμεσα σχέδιά τους είναι η απόκτηση ενός παιδιού» ανέφερε ο Λιάγκας.

Η συγκεκριμένη κοπέλα είναι από το περιβάλλον του πρώην ζεύγους Δασκαλάκη και τη γνώριζε και η Ρούλα Πισπιρίγκου.

Τον Ιούνιο αναμένεται να βγει το διαζύγιό του με την Πισπιρίγκου, με την ίδια να μην γνωρίζει για τον επικείμενο γάμο του Δασκαλάκη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ