Η Σίσσυ Χρηστίδου μετά  την αποκάλυψη που έκανε για την μητέρα της, ότι διαγνώσθηκε με λευχαιμία και δίνει μάχη για τη ζωή της θέλησε να ξεκαθαρίσει κάποια ερωτήματα.

Συγκεκριμένα με μια διευκρίνηση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στα social media η παρουσιάστρια θέλησε να τοποθετηθεί. Στο βίντεο που ανέβασε στο οποίο μίλαγε για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει η μητέρα της, πολλοί ήταν εκείνοι που παρατήρησαν τη βέρα στο χέρι της.

Αυτό τους έκανε να υποθέσουν πως κάτι έχει αλλάξει στη ζωή της παρουσιάστριας γι΄ αυτό και έσπευσαν να τη ρωτήσουν αν ξαναπαντρεύτηκε μετά το διαζύγιό της με τον Θοδωρή Μαραντίνη. Προκειμένου λοιπόν να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις, η Σίσσυ Χρηστίδου ανέβασε δυο story στα οποία εξηγεί πως η βέρα που φοράει είναι της μητέρας της και τη φοράει γιατί εκείνη λόγω του προβλήματος υγείας της έχει αδυνατίσει πολύ και πέφτει από το χέρι της.

“Επειδή πολλοί είδατε τη βέρα, όχι δεν είναι δική μου η βέρα. Δεν έχω κάποια άλλα νέα να σας πω, ούτε καν, not even close. Είναι της μανούλας μου γιατί τώρα πέφτει από το χεράκι της οπότε τη φοράω εγώ” λέει στο story της η Σίσσυ Χρηστίδου.

Δείτε το σχετικό story:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ