Μια αποκάλυψη για το επαγγελματικό της παρελθόν έκανε η Σίσσυ Χρηστίδου, με αφορμή τις δηλώσεις του Γιώργου Τσαλίκη για τις συνθήκες εργασίας του στην εκπομπή «Δέστε Τους» στον Alpha.

«Εγώ, παιδιά, όσα χρόνια κάνω αυτή τη δουλειά, αυτό μου έχει συμβεί μόνο ένα 6μηνο. Όλοι οι υπόλοιποι αρχισυντάκτες και ό,τι ακουστικό είχα στη ζωή μου ποτέ κανένας δεν μου φώναξε, ποτέ κανένας δεν με έβρισε, ποτέ κανένας δεν με πίεσε. Υπήρχε πάντα ησυχία και το θεωρώ πάρα πολύ βασικό. Πώς μπορείς να είσαι ζωντανά στον αέρα και να τα ακούς όλα αυτά; Εγώ κατ’ αρχάς ποτέ δεν έχω μόνιμα ανοιχτό ακουστικό αλλά φαντάζομαι ότι κανένας δεν το κάνει αυτό. Φαντάσου να έχεις από πάνω κάποιον να σε πιέζει κι εσύ να είσαι live. Μου φαίνεται πάρα πολύ δύσκολο», ανέφερε η Σίσσυ Χρηστίδου.

«Κι εγώ το ακούω συχνά και μάλιστα είπαν και τα παιδιά (σ.σ η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος) ότι ακόμα και σήμερα συμβαίνει. Εγώ δεν νομίζω ότι συμβαίνει», τόνισε χαρακτηριστικά η Σίσσυ Χρηστίδου

«Μου συνέβη μόνο ένα εξάμηνο, δηλαδή μισή σεζόν. Ήταν πάρα πολύ δύσκολο, δεν μου απευθύνθηκαν εμένα οι φωνές. Άκουγα στο κοντρόλ να φεύγουν καρέκλες, να κουνιούνται, φωνές. Με τάραξε πάρα πολύ αυτό» αποκάλυψε η Σίσσυ Χρηστίδου στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ