Μετά το περιστατικό των Grammy με τον κακόκεφο Μπεν Άφλεκ, και παρά την παάντηση της Τζένιφερ Λόπεζ, πολλοί είναι εκείνοι που πιστεύουν ότι ο γάμος τους περνά κρίση.

Ο Μπεν Άφλεκ δεν ήταν πολύ χαρούμενος στα βραβεία, ενώ η Λόπεζ χόρευε με ενθουσιασμό και ενέργεια στο ρυθμό της μουσικής. Ο Άφλεκ στεκόταν ακίνητος δίπλα της, με μια δυσαρεστημένη έκφραση που δεν πέρασε απαρατήρητη από κανέναν.

Οι χρήστες των social media έχουν βάλει τον ηθοποιό στο στόχαστρο, σημειώνοντας ότι δεν έκανε καμία προσπάθεια να αλλάξει στάση. Η Τζένιφερ Λόπεζ είχε πλήρη επίγνωση του τι συνέβαινε με τον σύζυγό της, γι’ αυτό και εθεάθη να του δίνει μια φιλική ώθηση για να του φτιάξει τη διάθεση όταν βρίσκονταν μπροστά στην κάμερα.

Τα σχόλια δεν άργησαν να έρθουν. Οι πλατφόρμες πλημμύρισαν από εικασίες για τον γάμο του ζευγαριού, με πολλούς παρατηρητές να αναρωτιούνται αν έχουν πρόβλημα, λαμβάνοντας υπόψη τις εικόνες που είδαν όλοι. «Συγγνώμη, αλλά αυτός είναι ένας άθλιος άνθρωπος!», «Ο Μπεν μοιάζει να τελείωσε με την Τζεν» ήταν μόνο δύο χαρακτηριστικά σχόλια των χρηστών των social media.

Όλα αυτά έρχονται ενώ δεν έχει περάσει ούτε ένας χρόνος από τότε που παντρεύτηκαν, τον περασμένο Ιούλιο. Φήμες ή κρίση; Όπως και να έχει Τζένιφερ Λόπεζ και Μπεν Άφλεκ είναι ξανά στο επίκεντρο.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ