Το ένα δημόσιο πρόσωπο μετά το άλλο, ανακοινώνει πως βρίσκεται σε καραντίνα λόγω του κορωνοϊού, ανάμεσά τους και ο Λουκάς Φουρλάς.

Με ένα μακροσκελές κείμενο που δημοσίευσε μέσω Facebook, ο Ευρωβουλευτής θέλησε να ανακοινώσει πώς για το επόμενο διάστημα θα αυτοπεριοριστεί στο σπίτι του, αφού επέστρεψε πρόσφατα από τις Βρυξέλλες.

Ο ίδιος δεν δίστασε ωστόσο, να τονίσει τη σημαντικότητα της κατάστασης και να προτρέψει τον κόσμο να αποφεύγει τις άσκοπες μετακινήσεις και τις διαπροσωπικές χειρονομίες, στέλνοντας μήνυμα αισιοδοξίας και ελπίδας.

Από την Παρασκευή που επέστρεψα από τις Βρυξέλλες βρίσκομαι αυτοβούλως σε κατ’οίκον περιορισμό, συναισθανόμενος την ευθύνη που έχουμε όλοι μας αυτές τις ώρες. Αυτό που όλοι βιώνουμε δεν είναι εύκολο. Οφείλουμε όμως να προσαρμοστούμε, αν θέλουμε να προστατεύσουμε αυτούς που αγαπάμε. Όλοι θέλουμε να δούμε τους δικούς μας, να τους αγκαλιάσουμε και να τους φιλήσουμε. Επειδή, όμως, ακριβώς τους αγαπάμε και θέλουμε να τους προστατεύσουμε, θα κάνουμε υπομονή. Μαζί όλοι ενωμένοι θα το ξεπεράσουμε και αυτό

Δείτε την ανάρτηση:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ