Σε αυτοπεριορισμό τέθηκε από χθες η παρουσιάστρια, Χριστιάνα Αριστοτέλους λόγω επαφής με επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού. Η ίδια έπειτα από ενημέρωση που είχε από το Υπουργείο Υγείας και τους επί καθήκοντι εργαζόμενους τέθηκε σε αυτοπεριορισμό από την πρώτη στιγμή, τηρώντας όλα τα μέτρα. Έπειτα από την ενημέρωση που είχε, υποβλήθηκε αμέσως σε rapid test για τον κορωνοϊό και στην συνέχεια σε μοριακό με τα αποτελέσματα να ήταν και στα δυο σύμφωνα με πληροφορίες μας… αρνητικά.

 

Η παρουσιάστρια θα μείνει εκτός τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών υποχρεώσεων αφού είναι περιορισμένη και δεν πρέπει να έρχεται σε επαφή με κανέναν.

Η εκπομπή “Με αγάπη Χριστιάνα”, η οποία θα προβληθεί αύριο από τον Alpha Κύπρου θα μεταδωθεί εν απουσία της Χριστιάνας Αριστοτέλους. Στο τιμόνι του συντονισμού μιας άκρως διασκεδαστικής εκπομπής με πολύ μουσική, χορό και κέφι θα βρεθούν οι δημοσιογράφοι της εκπομπής, Χάρης Παπαθεοχάρους και Τάσος Ευαγγέλου, οι οποίοι θα αναπληρώσουν για λίγο το κενό της παρουσιάστριας, που βρίσκεται σε “καραντίνα” και θα γίνουν ένα με μια διασκεδαστική παρέα που θα μας κρατήσει συντροφιά το απόγευμα Δευτέρας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ