Ο Δημήτρης Λάλος συμμετέχει στην σειρά του Alpha «Σασμός» και η εμφάνισή του έχει προκαλέσει έκπληξη.

Ο ηθοποιός μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» και δήλωσε για τον ρόλο του:

«Είδα αρκετά τον εαυτό μου στον ρόλο που ερμηνεύω στον Σασμό και για αυτό δέχθηκα. Δηλαδή πάντα με ιντριγκάρουν οι ρόλοι που έχουν ένα δίπολο. Μπορεί κάποιος να είναι άγριος αλλά να είναι και ευαίσθητος, μπορεί να είναι σκοτεινός αλλά να έχει και πολύ θετικότητα μέσα του. Το βρήκα αυτό στον ρόλο.

Έχω πει πολλά όχι στην τηλεόραση. Θέλω η τέχνη που υπηρετώ να έχει ποιότητα. Τα χρήματα στην τηλεόραση παίζουν τον μεγαλύτερο ρόλο αλλά δεν σημαίνει ότι θα κάνεις πράγματα τα οποία δεν συνάδουν με την καλλιτεχνική σου ποιότητα. Μπορείς να τα συνδυάσεις» δήλωσε ο ηθοποιός.

Αναφέρομενος στη σύζυγο και την κόρη του, ο Δημήτρης Λάλος δήλωσε: «Η κόρη μου είναι 4 ετών. Έχουμε καταπληκτική σχέση, της αφιερώνω χρόνο. Είμαι πολύ ενεργός από την πρώτη στιγμή που έχει γεννηθεί. Μου αρέσει να βρίσκομαι μαζί της, να μαθαίνω από εκεί και γενικά προσπαθώ να μεγαλώσω μαζί με το παιδί μου. Δε θέλω να είμαι από τους πατεράδες που δεν ξέρουν πότε έχουν γενέθλια τα παιδιά τους.

Η κόρη μου φαντάζεται ότι είναι πολύ φυσιολογικό να είναι ηθοποιός. Να σταματούν τους γονείς της και να βγάζουν φωτογραφίες, όπως συνέβη το καλοκαίρι. Για τον Σασμό ζήτησα τη γνώμη της συζύγου μου, είναι αυτή που με καθοδηγεί».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ