Την δικιά της τοποθέτηση θέλησε να κάνει η Σάσα Σταμάτη σχετικά με την κόντρα που ξεκίνησε μεταξύ της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου και της Φωτεινής Πετρογιάννη.

Όπως δήλωσε η δημοσιογράφος, οι δύο γυναίκες θα έπρεπε να λύσουν τις όποιες διαφορές τους μεταξύ τους καθώς το όλο σκηνικό είναι άβολο.

«Καλό θα είναι ρε παιδί μου, εφόσον κάποιοι άνθρωποι γνωρίζονται, είτε είναι φιλικό, είτε είναι επαγγελματικό, είτε είναι ερωτικό, να τα λύνουν μεταξύ τους και όταν πρέπει να τα λύσουν. Τώρα, αυτό είναι… last year. Είναι λίγο άβολο όλο αυτό γιατί μου είναι πολύ συμπαθής και η Φωτεινή, δεν είναι φίλη μου, αλλά σαν δημοσιογράφος κλπ. Τώρα, η άλλη η κοπέλα είναι έγκυος, καλό θα είναι να τα βρούνε μεταξύ τους τώρα», ανέφερε αρχικά η Σάσα Σταμάτη.

Στη συνέχεια, η Σάσα Σταμάτη υποστήριξε: «Μόνο και μόνο που η Κωνσταντίνα είπε στην Ελένη Μενεγάκη ότι “βλέπω κάποιους ανθρώπους εδώ και ντρέπομαι να τους κοιτάξω στα μάτια” δεν είναι και λίγο αυτό. Την πήρε τηλέφωνο στις 3; Εντάξει, η μία έχει τα ορμονικά της που είναι έγκυος, η άλλη; Δεν είχε να πάει στις έξι το πρωί στην εκπομπή;».

Δείτε τις δηλώσεις της:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ