Στη συναυλία του Κωνσταντίνου Αργυρού με τον 50 Cent στο ΟΑΚΑ παρευρέθηκε ο Σάκης Ρουβάς και ο γιος του, Αλέξανδρος Ρουβάς. Οι δυο τους διασκέδασαν με τις επιτυχίες των τραγουδιστών και ο Έλληνας pop star μοιράστηκε βίντεό τους. Στην εν λόγω συναυλία έδωσαν το «παρών» 50 χιλιάδες θεατές.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός και ο 50 Cent χάρισαν μία ανεπανάληπτη μουσική συνύπαρξη και γνώρισαν την αποθέωση από περίπου 50.000 θεατές στο ΟΑΚΑ, στη μεγαλειώδη συναυλία που διοργάνωσε η Panik Live, την Κυριακή 30 Οκτωβρίου.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός βγήκε για πρώτη φορά στη σκηνή στις 20:30 και δεν κατάφερε να κρύψει τη συγκίνησή του. Αφού ευχαρίστησε τον κόσμο για την αγάπη και τη στήριξη και έδωσε το σύνθημα για να αρχίσει το πάρτι, με τις μεγάλες επιτυχίες του.

Ο θρυλικός 50 Cent έβαλε τη μοναδική του σφραγίδα στη συναυλία, όπου εμφανίστηκε με full band και full programme, παρασύροντας τους πάντες με τη μουσική του για περισσότερο από μιάμιση ώρα, ενώ καλησπέρισε την Αθήνα και δήλωσε fan της Ελλάδας.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο πρωτοπόρος καλλιτέχνης με τις διαδοχικές no1 επιτυχίες, εμφανίστηκε ξανά στο stage και ανέβασε τον παλμό στα ύψη, με τα τραγούδια και τις ερμηνείες του.

Πυροτεχνήματα φώτισαν τον ουρανό, κάνοντας ακόμα πιο εντυπωσιακό το μουσικό υπερθέαμα. Ο κόσμος άρχισε να συρρέει στο ΟΑΚΑ από νωρίς το απόγευμα.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ