Το καλοκαίρι του απολαμβάνει ο Σάκης Ρουβάς με την οικογένειά του και παράλληλα μοιράζεται στιγμιότυπα της καθημερινότητάς του με τους θαυμαστές του. Ο Έλληνας pop star κοινοποίησε ένα άκρως καλοκαιρινό βίντεο όπου κάνει μια εντυπωσιακή βουτιά με τούμπα στην πισίνα του σπιτιού του.

«Μια καλοκαιρινή βουτιά “φορτίζει” μυαλό, ψυχή και σώμα», έγραψε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής και βούτηξε στο νερό. Όπως ήταν αναμενόμενο, οι διαδικτυακοί του φίλοι έσπευσαν να τον χειροκροτήσουν για τη βουτιά του, ενώ στα σχόλια είδαμε και πολλές Ρουβίτσες να «φωνάζουν» το κλασικό «Σάκηηηηη» που ακούμε εδώ και χρόνια σε συναυλίες και εμφανίσεις του.

Ο Σάκης αναβίωσε με κάποιον τρόπο την τούμπα που έκανε στη σκηνή της Eurovision, όταν μας εκπροσώπησε με το «Shake it» το 2004, κατακτώντας μάλιστα την τρίτη θέση.

Ο Σάκης Ρουβάς έχει αδυναμία στο καλοκαίρι, και φέτος το περνά με την οικογένειά του και αγαπημένα του πρόσωπα. «Ευλογία είναι, σε κάθε τόπο που βρίσκεσαι, ανάμεσα σε εμφανίσεις και ένα πολύ φορτωμένο πρόγραμμα, να μπορείς να ξεκλέβεις χρόνο για φίλους», είχε αναφέρει πρόσφατα ο pop star.

Πριν μερικές ημέρες, μάλιστα, είχε κοινοποιήσει ένα καλοκαιρινό στιγμιότυπο με την Κάτια Ζυγούλη, το οποίο έγινε viral. «Καλό μήνα με πολλές βουτιές και ξεκούραση! Όλοι τη χρειαζόμαστε για να “φορτίσουμε” τις μπαταρίες μας για τον χειμώνα που έρχεται», είχε επισημάνει ο Σάκης Ρουβάς.

Δείτε το βίντεο:

View this post on Instagram

A post shared by Sakis Rouvas (@sakisrouvas)

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ