Μεγάλη συζήτηση γίνεται το τελευταίο διάστημα για το αν θα δούμε τελικά στους τηλεοπτικούς μας δέκτες το All Star Survivor και τα πρόσωπα που πιθανότατα θα συμμετέχουν σε αυτό.

Ανάμεσα στα ονόματα που ακούγεται ότι έχουν δεχτεί πρόταση για το All Star Survivor είναι και αυτό του νικητή του Survivor 2021, Σάκη Κατσούλη και της Μαριαλένας Ρουμελιώτη οι οποίοι μίλησαν στην κάμερα της εκπομπής “Super Κατερίνα” και επιβεβαίωσαν την είδηση.

«Όλοι το ξέρουν αυτό, ισχύει ότι μας έγινε πρόταση. Θέλουμε να πάμε. Η αλήθεια είναι ότι έχουν γίνει συζητήσεις με πάρα πολλούς παίκτες» παραδέχθηκε ο Σάκης Κατσούλης.

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, από τη πλευρά της, είπε πως αν μπουν στο All Star Survivor θα ήθελε πολύ να μπει και η Κατερίνα Δαλάκα, η νικήτρια του Survivor Ελλάδας-Τουρκίας 2019. Η Μαριαλένα την θεωρεί μια από τις πιο δυνατές παίκτριες που έχουν περάσει από το παιχνίδι.

Ωστόσο, και οι δυο τους ξεκαθάρισαν πως οι συζητήσεις που έχουν γίνει είναι διερευνητικές, χωρίς να θεωρείται τίποτα δεδομένο μέχρι στιγμής.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ