Ο Σάκης Κατσούλης εξομολογήθηκε για όλα στην Ιωάννα Μαλέσκου μετά τη νίκη στο Survivor. Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη βρέθηκε, όπως ήταν αναμενόμενο, στο επίκεντρο της κουβέντας.

Για τον χωρισμό του από την Μαριαλένα Ρουμελιώτη, ο Σάκης Κατσούλης είπε: «Πολλά ζευγάρια χώρισαν την περίοδο της καραντίνας, Εγώ ήμουν φαντάρος, απολύθηκα τον Σεπτέμβρη, οπότε ήταν ακόμα περισσότερη η ένταση. Και με τα μαγαζιά κλειστά δεν ξέραμε αν ανοίξουν, υπήρχε μια τριβή. Ήξερε τι θέλω, ήξερα τι θέλει, αλλά πολλά ζευγάρια που γνωρίζουν ο ένας τον άλλον, τελικά, χωρίζουν. Ποτέ δεν υπήρξε τρίτος».

«Με την Χριστίνα Κεφαλά υπήρξε ένα φλερτ πολύ μικρού χρονικού διαστήματος», ξεκαθάρισε ο νικητής του Survivor.

Για την έκρηξη της Μαριαλένας όταν μπήκε στο παιχνίδι ο Σάκης Κατσούλης, είπε: «Είναι απόλυτα φυσιολογικό που με είπε καραγκιόζη όταν μπήκα στο Survivor, είχε δίκιο. Έρχομαι σε ένα παιχνίδι δύο μήνες μετά από σένα, δεν έχουμε μιλήσει μετά τον χωρισμό μας, με τη Χριστίνα που δεν ξέρεις πραγματικά τι έχει συμβεί… Όχι καραγκιόζη, χίλια μύρια να πεις. Είπα ότι θα μπω για να την βοηθήσω όσο μπορώ, αν μου το επιτρέψει όμως. Μου ήταν πολύ ψυχοφθόρο να την βλέπω μετά τον χωρισμό».

Στη συνέχεια της κουβέντας έπεσαν στο τραπέζι οι δηλώσεις που έκανε όλο το προηγούμενο διάστημα η οικογένεια της Μαριαλένας. Οι απαντήσεις που έδωσε ο Σάκης Κατσούλης έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον…

Θα ήθελες ένα κορίτσι ακόμα και αν οι γονείς της δεν ήθελαν εσένα;

Δεν θα ήθελα ένα κορίτσι που δεν θα με ήθελαν οι γονείς της. Για μένα η οικογένεια είναι πάνω απ’ όλα. Νομίζω πως για να υπάρχει μία υγιής σχέση μεταξύ ενός ζευγαριού, πρέπει και οι οικογένειες του ζευγαριού να είναι υγιείς. Δεν νομίζω ότι μπορείς να παραμελήσεις την οικογένειά σου.

Έστω και αν ήταν υπό πίεση, ακούσαμε κάποια λόγια της μαμάς της Μαριαλένας, της γιαγιάς, να λένε για σένα. Δεν σε πείραξε;

Δεν είναι απόλυτα λογικό να πουν οι γονείς κάτι; Δεν μπορούν να αντιληφθούν όλοι τις καταστάσεις το ίδιο και όλοι έβλεπαν αυτό που βλέπατε κι εσείς. Εμείς δεν ξέραμε τι βλέπατε. Ο καθένας βλέπει από διαφορετική οπτική γωνία, έχει διαφορετική αντιμετώπιση των καταστάσεων και είναι απόλυτα λογικό. Πόσο μάλλον όταν είσαι γονιός και δεν μπορείς να καταλάβεις το παιδί σου τι νιώθει. Υπήρξε ένας χωρισμός που ο καθένας κρατάει πικρίες με διαφορετικό τρόπο. Εγώ τα δικαιολογώ όλα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ