Η Σακίρα έχει καταφέρει να στρέψει για άλλη μια φορά τα βλέμματα πάνω της, καθώς το νέο της τραγούδι αποτελεί μία ακόμα επίθεση στον πρώην σύντροφο της Ζεράρ Πικέ και στη νυν αγαπημένη του Κλάρα Κία Μάρτι.

Δείτε επίσης: Συνεχίζεται η κόντρα Σακίρα-Πικέ: Η τραγουδίστρια «εξερράγη» με τη νέα κίνηση του πρώην της

Μέσα σε σχεδόν μία εβδομάδα μετά την κυκλοφορία του νέου της τραγουδιού με τίτλο «Out of Leage», το κομμάτι έχει ήδη συγκεντρώσει περισσότερες από 135 εκατομμύρια προβολές στο YouTube. Η νέα επίθεση, στρέφεται προς τη νεαρή αγαπημένη του Πικέ, που αποτέλεσε και την «πέτρα του σκανδάλου» στη σχέση τους.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια στο νέο κομμάτι δείχνει να αναφέρεται στην 22χρονη με την οποία φημολογείται ότι ο πρώην σύντροφός της άρχισε να βγαίνει πριν ακόμη χωρίσουν, λέγοντας: «Αξίζω όσο δύο 22άρες. Αντάλλαξες μια Ferrari με ένα Twingo. Αντάλλαξες ένα Rolex με ένα Casio».

Πόσα χρήματα κέρδισε η Σακίρα από το κομμάτι;
Σύμφωνα με την Marca, η τραγουδίστρια κέρδισε 512.000 δολάρια μόνο από το YouTube, 500.000 από την Amazon, 360.000 από το Spotify και σχεδόν 1.200.00 από την Apple. Έτσι, σχεδόν μία εβδομάδα μετά την κυκλοφορία του κατάφερε να βγάλει 2.572.000 εκατ. δολάρια.

Ακόμα και ο Πικέ επωφελήθηκε από τη διαδικτυακή επίθεση της Σακίρα, αφού υπέγραψε συμβόλαια με Casio και Renaut, δύο εταιρείες που αναφέρονται στο τραγούδι της Κολομβιανής τραγουδίστριας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ