Η κόντρα μεταξύ της Σακίρα και του Πικέ φαίνεται πως συνεχίζεται καθώς η τραγουδίστρια βρήκε άλλον έναν λόγο να εκνευριστεί με τον πρώην σύζυγό της.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια έγινε έξαλλη με τον Πικέ καθώς ο γιος τους, Μίλαν εμφανίστηκε σε live μετάδοση της πλατφόρμας Twitch, χωρίς τη συγκατάθεσή της.

Συγκεκριμένα, ο 9χρονος Μίλαν εμφανίστηκε δίπλα από τον Πικέ σε live μετάδοση, στις 7 Ιανουαρίου για το νέο του ποδοσφαιρικό εγχείρημα. Εθεάθη να κρατά ένα μικρόφωνο και να συνομιλεί με αυτοπεποίθηση με ποδοσφαιριστές και influencers. Μεταδόθηκε στο Twitch – την αμφιλεγόμενη πλατφόρμα βιντεοπαιχνιδιών και ψυχαγωγίας που έχει συνδεθεί με απάτες, τζόγο, σεξ και βία. Αν και ο νεαρός γοήτευσε τους θεατές και τους καλεσμένους του Πικέ, η Σακίρα φαίνεται πως έγινε έξαλλη με το γεγονός.

Μάλιστα, κατέστησε ξεκάθαρη τη δυσαρέσκειά της σε μια επιστολή που εστάλη σε διάφορα ισπανικά μέσα ενημέρωσης, όπως αναφέρει η Marca. Το γραφείο της είπε ότι «σε καμία περίπτωση δεν έδωσε την προηγούμενη συγκατάθεσή της ούτε ζητήθηκε η γνώμη της για τη συμμετοχή του γιου της Μίλαν στη μετάδοση αυτή από την εταιρεία του Ζεράρ Πικέ, που μάλιστα υπήρχε μια συζήτηση για περιεχόμενο για ενήλικες».

Ο Πικέ είπε ότι η εμφάνιση του γιου του ήταν αυθόρμητη, όπως αναφέρει η ισπανόφωνη ιστοσελίδα Hola!. Στους θεατές, ο ποδοσφαιριστής δήλωσε: «Αυτός είναι ο γιος μου. Δεν είναι η ανακοίνωση, ο γιος μου δεν είναι αυτό που πρέπει να ανακοινώσουμε. Τον έχουμε εδώ γιατί ήθελε να είναι μέρος την τελευταία στιγμή».

Δείτε τη φωτογραφία που προκάλεσε τον θυμό της Σακίρα:

Με πληροφορίες από την ”The Sun”

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ