Βγήκε και επίσημα το διαζύγιο του Πικέ με την Σακίρα με τη συμφωνία που έκαναν για τα παιδιά τους να βλέπει το φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, το σύμφωνο αναφέρει, πως η Σακίρα θα ζήσει στο Μαϊάμι των ΗΠΑ, μαζί με τα δύο παιδιά τους, τον 11χρονο Σάσα και τον 9χρονο Μίλαν. Ενώ ο Πικέ, σύμφωνα με τη Daily Mail, θα έχει το δικαίωμα, βάσει νόμου, να περνάει μέχρι και 10 ημέρες τον μήνα με τα παιδιά του, με τα ταξιδιωτικά του έξοδα να βαραίνουν και τους δύο!

Ωστόσο, ο δικηγόρος του Πικέ, Ραμόν Ταμπορέρο, έκανε μια ιδιαίτερη διευκρίνηση για τη συμφωνία του ζευγαριού και για το αν αληθεύει περιέχει ρήτρα, που απαγορεύει στην νέα σύντροφο του Πικέ, Κλάρα Κία Μάρτι, να βλέπει τους δύο γιους του.

«Είναι απολύτως ψευδές, απολύτως ψευδές. Και οι δύο θα μπορούν να δουν τα παιδιά με τους μελλοντικούς τους συντρόφους, χωρίς κανένα πρόβλημα. Είναι μια πληροφορία που κυκλοφορεί και δεν συμμορφώνεται με την πραγματικότητα. Δεν μπορώ να πω κάτι άλλο. Είναι καλύτερα να μην γίνονται τέτοιου είδους ερωτήσεις, γιατί είναι πολύ προσωπικά θέματα» ανέφεραν οι δικηγόροι και των δύο πλευρών, κρατώντας κάθε άλλο όρο, επτασφράγιστο μυστικό. 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ