Στα δικαστήρια βρέθηκαν χθες, Πέμπτη 1η Δεκεμβρίου η Σακίρα με τον Ζεράρ Πικέ για να επικυρώσουν τη συμφωνία του χωρισμού τους.

Οι δύο άλλοτε αγαπημένοι μπήκαν από διαφορετικές εισόδους στο «City of Justice» του κτιριακού συγκροτήματος που στεγάζει τα δικαστήρια της Βαρκελώνης, με την τραγουδίστρια και τον ποδοσφαιριστή να έχουν λύσει όσα είχαν να χωρίσουν, με βασικότερο όλων την επιμέλεια των παιδιών τους. Σύμφωνα με την «El Pais», Σακίρα και Πικέ κατέληξαν σε συμφωνία για τον χωρισμό τους.

«Η Σακίρα και ο Πικέ σφραγίζουν τη συμφωνία χωρισμού τους ενώπιον του ανακριτή. Ο ποδοσφαιριστής και η τραγουδίστρια δεν έχουν διασταυρωθεί μπροστά στις κάμερες και έχουν δει ο ένας τον άλλον μόνο στο πρωτοδικείο της Βαρκελώνης. », ανέφερε το ρεπορτάζ.

Πριν από λίγο καιρό, η Κολομβιανή σταρ και ο Ισπανός άσος του ποδοσφαίρου ανακοίνωσαν πως κατέληξαν σε συμφωνία για τον χωρισμό τους. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, το σύμφωνο αναφέρει, πως η Σακίρα θα ζήσει στο Μαϊάμι των ΗΠΑ, μαζί με τα δύο παιδιά τους, τον 11χρονο Σάσα και τον 9χρονο Μίλαν.

Ενώ ο Πικέ, σύμφωνα με τη Daily Mail, θα έχει το δικαίωμα, βάσει νόμου, να περνάει μέχρι και 10 ημέρες τον μήνα με τα παιδιά του, με τα ταξιδιωτικά του έξοδα να βαραίνουν και τους δύο!

«Ο Ζεράρ Πικέ θα περνά χρόνο με τα παιδιά του μέχρι 10 ημέρες το μήνα και το σύνολο των τριών περιόδων διακοπών που ισχύουν τις Ηνωμένες Πολιτείες, εκτός από Χριστούγεννα και καλοκαιρινές διακοπές.

Αυτά τα Χριστούγεννα η επιμέλεια θα ισχύσει κατά το 50% σύμφωνα με το ημερολόγιο της περιφερειακής κυβέρνησης της Καταλονίας και τα επόμενα χρόνια θα προγραμματίζεται, σύμφωνα με το σχολικό ημερολόγιο των παιδιών. Αυτό είναι το σύμφωνο που έχουν συνάψει ο ποδοσφαιριστής και η σύντροφος, Σακίρα, σχετικά με την επιμέλεια των παιδιών τους» αναφέρεται στο δημοσίευμα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ