Ο χωρισμός της Σακίρα με τον Ζεράρ Πικέ απασχόλησε τα μέσα ενημέρωσης τον προηγούμενο μήνα, αφού η ανακοίνωση του χωρισμού τους ξάφνιασε τους φανς της τραγουδίστριας και του ποδοσφαιριστή. Το άλλοτε αγαπημένο ζευγάρι βρίσκονται έκτοτε στα δικαστήρια για την επιμέλεια των παιδιών τους. Η Σακίρα και ο Πικέ έχουν αποκτήσει μαζί δύο γιους, τον 9χρονο Μίλαν και τον 7χρονο Σάσα.

Σύμφωνα με τα διεθνή ΜΜΕ, η διάσημη τραγουδίστρια φέρεται να έκανε μία αστρονομική οικονομική πρόταση μέσω των δικηγόρων της στον αρχηγό της Μπαρτσελόνα, προκειμένου να αναλάβει εξ ολοκλήρου την κηδεμονία και την ανατροφή των παιδιών τους και να μετακομίσουν μόνιμα στο Μαϊάμι. Επίσης, ζήτησε να αναλάβει και τα έξοδα πέντε πτήσεων ετησίως του Πικέ, προκειμένου να επισκέπτεται τα παιδιά, ενώ θα του επέτρεπε να περνάει μαζί τους κάποιες ημέρες το καλοκαίρι.

Παράλληλα, η Σακίρα του προσέφερε και περίπου 2,5 εκατομμύρια δολάρια για να καλύψει το χρέος που έχει, λόγω νομικών ζητημάτων στην Ισπανία.

Ωστόσο, ο Πικέ απάντησε με ένα μεγάλο «όχι» και ζήτησε από τους δικηγόρους του να βρουν άλλη λύση, καθώς δεν θέλει να βρίσκεται τόσο μακριά από τα παιδιά του, αλλά ούτε και να τα στερείται για αρκετό καιρό.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ