Στο «The 2night Show» και στον Γρηγόρη Αρναούτογλου παραχώρησε συνέντευξη η Ρούλα Κορομηλά. Η διάσημη παρουσιάστια, η οποία είναι η οικοδέσποινα της εκπομπής «Σπίτι με το Mega» μίλησε για κομμάτια της ζωής και της πορείας της.

«Οι άντρες δεν με φλερτάρουν. Κανένας δεν με φλερτάρει. Ήταν ανέκαθεν αυτό το πρόβλημα. Πέρασαν ωραίοι άντρες από τη ζωή μου, είμαι χορτασμένοι από αυτό αλλά ποτέ δεν είχαν την άνεση οι άντρες στο να με φλερτάρουν. Υπήρξαν σχέσεις μου που δεν μαθεύτηκαν ποτέ. Χάθηκε άντρας από τη ζωή μου επειδή δεν ήθελε τα φώτα. Δεν θέλω να αλλάξω τον άντρα που είναι δίπλα μου, και το ίδιο θέλω και από αυτόν. Δεν θέλω να με αλλάξει, θέλω να με δέχεται όπως είμαι» ανέφερε η Ρούλα Κορομηλά.

«Δεν μετάνιωσα ποτέ που ασχολήθηκα με την τηλεόραση. Όσο κι αν πληγώθηκα, αρκετές φορές, δε μετάνιωσα. Έτσι είναι η δουλειά μας. Έχει τις γλυκές και τις πικρές στιγμές της. Εμείς μάθαμε τηλεόραση στον αέρα» ανέφερε σε άλλο σημείο η Ρούλα Κορομηλά. «Νομίζω το σημαντικό είναι η χημεία στην τηλεόραση μεταξύ των συνεργατώ. Μπορεί να είσαι πολύ δημιουργικός και να φαίνεται ότι “καβαλάς” τον άλλον ενώ μπορεί να μην είναι αυτό. Δεν έχω απολύσει κανέναν. Μπορεί να έχω διαφωνήσει, μπορεί να έχω φωνάξει αλλά δεν έχω απολύσει κανέναν», σημείωσε.

Η Ρούλα Κορομηλά αναφέρθηκε και στους γονείς της: «Μικρή με φωνάζανε “Θοδωράκη” γιατί ο πατέρας μου ήθελε να κάνω γιο. Ο πατέρας μου δε θεωρούσε ότι ήταν κάτι σημαντικό αυτό που έκανα, μου έλεγε ότι ντρέπεται να βγει στα μαγαζιά. Άρχισε να το αποδέχεται όταν αντιλήφθηκε την αγάπη του κόσμου στο “Μπράβο” και όταν άρχισε να κάνω τους τηλεμαραθωνίους. Η μαμά μου είναι αρχηγός. Η μητέρα μου, μού έλεγε μπράβο. Οι γονείς μου δε μου δημιούργησαν προβλήματα στις επαγγελματικές μου επιλογές, γι’ αυτό και δεν είχα νιώσει την ανάγκη να κάνω κάτι για να τους δικαιώσω».

Για τους γάμους της δήλωσε: «Παντρεύτηκα δυο φορές. Έζησα τον γάμο πολύ ωραία. Πέρασα πολύ ωραίες στιγμές, πέρασα και άσχημες. Κατά έναν περίεργο λόγο όταν χωρίζω δεν ξανασυναντώ ποτέ αυτόν τον άνθρωπο. Δεν τυχαίνει αλλά θέλω να είναι καλά.Τώρα δε θα ξαναπαντρευόμουν. Βαριέμαι. Βαριέμαι να σκέφτομαι αν μου έστειλε μήνυμα, τι είπε, να ψάχνω κινητά, να παντρευτώ. Τα έχω κάνει αυτά, τώρα βαριέμαι».

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ