Με αφορμή τις πλαστικές επεμβάσεις που φέρεται να έχει κάνει η Χεορχίνα Ροντρίγκεζ, μία πρώην σύντροφος του Κριστιάνο Ρονάλντο έσπευσε να την εκθέσει στα social media της.

Ο λόγος για την 39χρονη Νερέιδα Γκαγιάρδο, που είχε σχέση με τον ποδοσφαιριστή για 8 μήνες το 2008 και σύμφωνα με τη DailyMail, δραστηριοποιείται επαγγελματικά στον χώρο της ομορφιάς και των αισθητικών επεμβάσεων.

Μάλιστα, πρόσφατα χρησιμοποίησε φωτογραφίες της νυν συντρόφου του πρώην της στον λογαριασμό της επιχείρησής της στο Instagram, προκειμένου να θίξει το ζήτημα των πλαστικών επεμβάσεων. Η Γκαγιάρδο ανάρτησε στα social media φωτογραφίες της Ροντρίγκεζ, μία παλαιότερη και μία πιο πρόσφατη, προσθέτοντας κόκκινα βέλη που δείχνουν προς τη μύτη και το στόμα της.

Τα παραπάνω λέχθηκαν, παρά το γεγονός ότι η 29χρονη σύντροφος του Ρονάλντο δεν έχει τοποθετηθεί ποτέ δημόσια όσον αφορά για το αν έχει υποβληθεί σε κάποια αισθητική χειρουργική επέμβαση ή όχι.

Στη συνέχεια, εξήγησε τη διαφορά μεταξύ των δύο, λέγοντας ότι η μία περιελάμβανε χειρουργική επέμβαση και η άλλη μη επεμβατικές τεχνικές για να αποκτήσουν οι ενδιαφερόμενοι/ες «τη μύτη που πάντα ονειρεύονται». Προτρέποντας τους ακολούθους της να κλείσουν ραντεβού, τους ρωτά: «Ποια διαδικασία θα προτιμούσατε;».

Η σύγκριση με την Καρντάσιαν
Σε άλλη ανάρτηση, η πρώην του Ρονάλντο δημοσίευσε ακόμη μία εικόνα της Ροντρίγκεζ, συγκρίνοντάς τη αυτή τη φορά με την Κιμ Καρντάσιαν, η οποία έχει συζητηθεί αρκετά για τις επεμβάσεις που έχει κάνει.

Καλώντας τους ακολούθους της να σχολιάσουν πώς έχουν αλλάξει οι εμφανίσεις και των δύο γυναικών με τα χρόνια, έγραψε: «Η Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ μοιάζει ολοένα και περισσότερο με την Κιμ Καρντάσιαν, τι πιστεύεις;! ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ».

Δείτε ποια είναι η πρώην του Ρονάλντο:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ