Η Ραμόνα Βλαντή έγινε ευρέως γνωστή στο κοινό μέσω της συμμετοχής της στο «My Style Rocks» το 2017 και ξεχώρισε τόσο λόγω των στυλιστικών της επιλογών όσο και λόγω του ανατρεπτικού χαρακτήρα της.

Η ίδια ήταν σε γάμο με γνωστό επιχειρηματία και έχουν αποκτήσει μαζί δύο κόρες.

Η Ραμόνα Βλαντή παντρεύτηκε με τον επιχειρηματία, Γιώργο Σταγάκη το 2010, ωστόσο τελικά αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους στην προσωπική τους ζωή. Οι δυο τους έχουν αποκτήσει μαζί δύο κόρες, ενώ παρά το χωρισμό τους, συνεχίζουν να έχουν άριστες σχέσεις.

Η Ραμόνα Βλαντή είχε μιλήσει το 2018 στο περιοδικό «People» και είχε αναφερθεί μεταξύ άλλων, στις κόρες και στον πρώην σύζυγό της.

Πόσων ετών είναι σήμερα οι δύο κόρες σου;

Η μεγάλη 8 και η μικρή 7. Ήμουν 24 ετών όταν γνώρισα τον άντρα μου. Ήμουν στο τελευταίο έτος του κολεγίου και ετοιμαζόμουν να φύγω στη Νέα Υόρκη για μεταπτυχιακό. Δεν έγινε ποτέ, τελικά. Έχω όμως δύο φανταστικά παιδάκια κι έχω μια υπέροχη σχέση με τον πρώην σύζυγό μου.

Δεν σκέφτηκες να φύγεις πίσω στη Ρουμανία μετά το διαζύγιο, δεδομένου πως οι γονείς και η αδελφή σου ζουν εκεί;

Ήταν πολύ δύσκολο για εμένα όλο αυτό, αλλά είχα τη στήριξη του πρώην συζύγου μου. Πέρα από αυτό, δεν θα μπορούσα ποτέ να πάρω τα παιδιά μου από τον πατέρα τους. Δεν μου φταίνε σε τίποτα. Ανήκουν εδώ, εδώ γεννήθηκαν. Έχουν Έλληνα πατέρα και πρέπει να το σεβαστώ αυτό. Επιπλέον, τη λατρεύω την Ελλάδα. Έχει γίνει η δεύτερη πατρίδα μου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ