Πύρρος Δήμας: Η εξομολόγησή του για τη σύζυγό του που έφυγε από τη ζωή αλλά και για τη νέα του σχέση

Ο Ολυμπιονίκης της άρσης βαρών, Πύρρος Δήμας, βρέθηκε χθες στο βράδυ στην εκπομπή «The 2Night Show» και μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για τη χρυσή εποχή του αθλητισμού αλλά και για τα μαύρα χρόνια του πένθους.

Πύρρος Δήμας: Η αναφορά στη σύζυγό του που έφυγε από τη ζωή αλλά και στη νέα του σχέση

Με αφορμή τη συμμετοχή του στις Ευρωεκλογές, ο Πύρρος Δήμας έδωσε μια εκ βαθέων συνέντευξη στην οποία και αναφέρθηκε πολύ στη νέα του σύντροφο, Αφροδίτη Σκαφίδα, και στο παιδάκι που περιμένουν μαζί.

«Περιμένουμε κοριτσάκι, η κοράκλα μου. Θα έπαιρνα άδεια λεωφορείου αλλά τα μεγάλα έφυγαν, οπότε… Εγώ έκανα το χρέος προς την πατρίδα! Η μεγάλη μου κόρη είναι εδώ, ο Βίκτωρας και η Μαρία είναι Αμερική σπουδάζουν και ο Νικόλας είναι εδώ. Όλοι κάνουν αθλητισμό, τον έχουν κάνει τρόπο ζωής», παραδέχτηκε με περηφάνια.

Για τα ιδιαίτερα παιδικά του χρόνια και για τη σχέση του με τη γιαγιά του, η οποία και τον βάφτισε γαι 2η φορά, ο Πύρρος Δήμας είπε: «Γεννήθηκα το 1971 στη Χιμάρα. Μια χώρα με Χότζα, καθεστώς πολύ κλειστό, σε ένα σπίτι με τη γιαγιά μου έμενα τότε. Οι γονείς μου ήταν στα Τίρανα με τον αδελφό μου τον μεγάλο.  Μέχρι έξι ετών έμενα στη Χιμάρα και πήγα στα Τίρανα μετά. Μιλούσαμε μόνο ελληνικά. Με βάφτισε κλειστά η γιαγιά μου γιατί είχε κλείσει η εκκλησία λόγω Χότζα.

Και ξαναβαφτίστηκα δεύτερη φορά στην Ελλάδα για να έχω χαρτί να αποδείξω την βάπτισή μου. Μου έβαλε λάδι ο Γιάννης Σγουρός και πήγε καλά… Μεγάλωσα με δυσκολίες αλλά πολλή αγάπη. Η γιαγιά μου ήταν ολόκληρο Πανεπιστήμιο γιατί είχε χάσει τον άντρα της στον Ελληνοιταλικό πόλεμο. Μεγάλωσε μόνη της τέσσερα παιδιά!».

Από τη συζήτηση δεν έλειπαν φυσικά και οι αναφορές στη σύντροφό του, Αφροδίτη Σκαφιδά, στο παιδί που περιμένουν αλλά και στις αντιδράσεις που είχαν τα παιδιά του όταν γνώρισαν την Αφροδίτη ως νέα σύντροφο του μπαμπά τους.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, έκανε μια έμμεση νύξη στην απώλεια της συζύγου του Πύρρου Δήμα, λέγοντας: «Από το λίγο που γνώριζα την Αναστασία, να μου επιτραπεί να πω πως είναι ευτυχισμένη που σε βλέπει ξανά ευτυχισμένο. Πραγματικά δεν ξέρω στο μυαλό σου πώς το έχεις, αλλά έναν άνθρωπο που τον αγαπάς και είναι τόσο νέος, θέλεις να συνεχίσει τη ζωή του, να είναι καλά».

Ο Πύρρος Δήμας με τη σειρά του απάντησε: «Όταν ξεκινήσανε οι πρωινές εκπομπές και είπαν ότι στεναχωρήθηκαν τα παιδιά μου με τον γάμο μου, εγώ είπα πως στην αρχή της σχέσης με την Αφροδίτη υπήρχε μια δυσκολία με τα παιδιά, δεν ήταν εύκολο όταν ένα παιδί έχει χάσει τη μαμά του.

Είχα πει εγώ σε κάποια συνέντευξη ότι τα παιδιά όταν έμαθαν για την σχέση μου με την Αφροδίτη στεναχωρήθηκαν. Αυτό σιγά σιγά περνάει. Είναι κάποια πράγματα που θέλουν ισορροπία», κατέληξε ο αθλητής.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ