Ο συνδικαλιστής αστυνομικός, Σταύρος Μπαλάσκας φιλοξενήθηκε το πρωί της Τρίτης 10/1 στην εκπομπή Super Κατερίνα, με αφορμή τις εξελίξεις σε διάφορα θέματα του αστυνομικού ρεπορτάζ. Ο κ. Μπαλάσκας ρωτήθηκε και για την υπόθεση του ξυλοδαρμού για την οποία κατηγορείται ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ από την πρώην αρραβωνιαστικιά του.

«Δεν μπορεί ο κάθε πλαστικοποιημένος να κάνει άστοχη κινητοποίηση Αρχής» ήταν τα πρώτα λόγια του Σταύρου Μπαλάσκα.

Η Κατερίνα Καινούργιου τότε θέλησε να παρέμβει λέγοντας: «Άστοχο το σχόλιο κ. Μπαλάσκα. Επειδή έχω βρεθεί να με χτυπάνε για το αντίστοιχο θέμα ένας δικηγόρος. Ό,τι έχει κάνει ο καθένας στην εμφάνισή του είναι δικαίωμά του. Παιδιά, πλαστικοποιημένος δεν ακούσαμε όλοι; Μιλήστε. Δεν δέχομαι αυτόν τον χαρακτηρισμό για κανέναν. Ούτε για άντρα, ούτε για γυναίκα. Είτε πλαστικοποιημένος, είτε αδύνατος, είτε έτσι, είτε αλλιώς».

Στη συνέχεια, ο κ. Μπαλάσκας θέλησε να ανακαλέσει για το σχόλιο που έκανε αναφορικά με την εμφάνιση του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ.

«Ήταν λάθος αυτό που είπα. Το παίρνω πίσω. Δεν μπορεί όμως να κινητοποιείται τώρα το περιπολικό και να απασχολούνται οι αστυνομικοί υπηρεσίας, να απασχολούνται δικαστήρια.

Για τον χαρακτηρισμό, τον παίρνω πίσω και ζητώ συγγνώμη. Ατυχής χαρακτηρισμός, λόγω μίας δυσφορίας της στιγμής αλλά όμως δεν παίρνω πίσω την άσκοπη κινητοποίηση αρχής, τη ψευδή καταμήνυση, δεν παίρνω πίσω τον αξιωματικό υπηρεσίας που έκατσε κι έγραψε δύο μηνύσεις για 2,5 ώρες, δεν παίρνω πίσω το περιπολικό που θα μπορούσε να βρίσκεται σε ένα άλλο σήμα καθώς θα μπορούσε να κινδυνεύει ένας συμπολίτης μας γιατί απασχολήθηκε για 45 λεπτά.

Δεν παίρνω πίσω το δικαστήριο που θα μπορούσε να έχει βάλει μία άλλη υπόθεση που ενδεχομένως να πήρε αναβολή για 4-6 μήνες. Για όλα αυτά καλό θα ήταν ένας εισαγγελέας να ασχοληθεί» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Μπαλάσκας στη Super Κατερίνα.

Δείτε το βίντεο:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ