Με εντάσεις ξεκίνησε η σημερινή εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου. Στον αέρα της εκπομπής «Super Κατερίνα» εμφανίστηκε ο δικηγόρος, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, προκειμένου να μιλήσει σχετικά με τους πελάτες που εκπροσωπεί και φέρονται να έχουν επικοινωνήσει με τη 12χρονη από τον Κολωνό.

Ωστόσο, εκείνος φαίνεται πως είχε εξ’ αρχής επιθετική διάθεση κι έψαχνε την ευκαιρία να «επιτεθεί» λεκτικά στην παρουσιάστρια. Ο δικηγόρος, ο οποίος βιαζόταν να κλείσει για να πάει στα δικαστήρια, τόνισε: «Ζητώ συγγνώμη αλλά πρέπει να φύγω. Την τελευταία φορά που μιλήσαμε κ. Καινούργιου μου είπατε ότι δεν θέλετε κάποια επικοινωνία μαζί μου. Βγήκα για να σας πω το εξής… είπατε για το ποιόν των δικηγόρων, δεν ξέρω γιατί τα βάζετε με τους δικηγόρους. Να γνωρίζετε ότι έχετε δικηγόρο ενώπιον σας και όχι πλαστικό χειρούργο. Καλημέρα».

Εκείνη την ώρα, ο Ανδρέας Θεοδωρόπουλος έφυγε από τη ζωντανή σύνδεση και επικράτησε χαμός. «Όχι όχι, θα απαντήσω. Θα μπορούσατε να σκεφτείτε κάτι άλλο, πιο έξυπνο. Το να με χτυπάτε σε αυτό το κομμάτι – ένας άνδρας υποτίθεται- απλά γελάω… είστε απλά γελοίος και παρακαλώ τώρα τους συναδέλφους μου, ποτέ ξανά σε αυτή την εκπομπή. Γιάννη, Κατερίνα, δεσμεύεστε; Έτσι όπως είναι να πει για εμένα; Μακάρι να έκανε εκείνος καμιά πλαστική», απάντησε η Κατερίνα Καινούργιου.

«Να πούμε ότι ο κύριος Θεοδωρόπουλος ουκ ολίγες φορές με έχει εκθειάσει και έχει πάρει μόνος του τηλέφωνο για να βγει στην εκπομπή. Σε τέτοιους δικηγόρους δεν έχω κανέναν σεβασμό, σε έναν πλαστικό μπορεί… Το κλείνουμε», κατέληξε η παρουσιάστρια.

Δείτε την λογομαχία της Καινούργιου με τον δικηγόρο:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ