Με άνθρωπο από το στενό περιβάλλον της οικογένειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου επικοινώνησε η εκπομπή «Πρωινό», με οικοδεσπότη τον Γιώργο Λιάγκα και όπως αποκάλυψε, ο πρίγκιπας Παύλος επιθυμεί πλέον να είναι πιο κοντά στην μητέρα του, βασίλισσα Άννα, που τα τελευταία χρόνια ζει μόνιμα στην Ελλάδα.

«Ο Παύλος δεν θα εγκατασταθεί μόνιμα στην Ελλάδα. Θα πηγαινόερχεται τακτικά. Θέλει να είναι πιο κοντά στην Αθήνα, στην Ελλάδα, όλη η οικογένεια. Μην ξεχνάτε ότι η μητέρα του θα μείνει εδώ, οπότε τα παιδιά, ένα παιδί συνέχεια θα έρχεται να είναι κοντά της. Δεν θα μετακομίσει διότι έχει πέντε παιδιά στο εξωτερικό, σε πανεπιστήμιο και τα λοιπά. Αλλά ότι θα έρχεται πιο συχνά και θα συμμετέχει στη ζωή στην Αθήνα, με την οικογένειά του, μακριά από κάθε πολιτική. Αυτός είναι ένας κανόνας από τον πατέρα του και τους ίδιους, μακριά από κάθε πολιτική. Μην γράφουν λοιπόν, ότι θα κάνει κόμμα ο Παύλος ή ο Νικόλαος. Δεν πρόκειται ποτέ να κάνουν κόμμα. Ο Βασιλεύες πίστευε ότι δεν πρέπει η βασιλική οικογένεια να συνδεθεί με κόμματα, με παρατάξεις. Ο Βασιλεύς πίστευε ότι αν ήταν Βασιλεύς, ήταν Βασιλεύς όλων των Ελλήνων», ανέφερε πηγή από το κοντινό περιβάλλον της οικογένειας.

Μετά την προβολή του βίντεο, ο Γιώργος Λιάγκας ανέφερε: «Καλά δεν πρόκειται να ασχοληθούν με την πολιτική, όπως είπαμε ότι δεν πρόκειται να μείνει μόνιμα στην Ελλάδα. Βέβαια, από το να μένει στην Μεγάλη Βρεταννία όταν έρχεται, θα υπάρχει ένα σπίτι που το προσδιορίσαμε θα είναι στο κέντρο της Αθήνας. Αυτό είναι στα σχέδια του. Σκοπός του είναι να αποκτήσει και μία έδρα στην Αθήνα. Από το να υπάρχει μία σουίτα στο κέντρο της Αθήνας, προτιμα να υπάρχει ένα σπίτι 200 τ.μ στο κέντρο της Αθήνας».

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ