Η συμπατριώτισσάς μας, Δάφνης Αλεξάντερ (Δάφνη Χρυσοστομίδου) συμμετέχει στην ταινία“Beckett” του Netflix, όπου πρωταγωνιστούν οι John David Washington και Alicia Vikander.

Στο cast των ηθοποιών συμμετέχουν και αρκετοί Ελλαδίτες ηθοποιοί, ανάμεσά τους η Λένα Κιτσοπούλου και ο Γιώργος Πυρπασόπουλος.

Η πλοκή της ταινίας στρέφεται γύρω από την περιπέτεια ενός ζευγαριού αμερικανών . Ο John David Washington είναι (Μπέκετ) και η Alicia Vikander (Έιπριλ) κάνουν διακοπές στην Ελλάδα. Μετά από ένα τραγικό τροχαίο δυστύχημα ο Μπέκετ βρίσκεται στο επίκεντρο μιας επικίνδυνης πολιτικής συνωμοσίας. Το ανθρωποκυνηγητό που εξαπολύεται εναντίον του, ανάμεσα στους διώκτες του είναι και η ελληνική αστυνομία.

Η ταινία θα έχει πολλά επεισόδια και ανατροπές. Η μόνη του ελπίδα για να σωθεί είναι να φτάσει σώος στην αμερικανική πρεσβεία της Αθήνας.

Η ταινία “Beckett” είναι η πρώτη ταινία του Netflix που γυρίστηκε ολόκληρη στην Ελλάδα. Τα περισσότερα γυρίσματα έγιναν στην Αθήνα, ενώ κάποιες σκηνές γυρίστηκαν σε Τρίκαλα και Γιάννενα.

Η Δάφνη εργάζεται ως ηθοποιός από τότε που αποφοίτησε από τη δραματική σχολή LAMDA του Λονδίνου, το 2006. Ζει και εργάζεται στο Λονδίνο και έχει λάβει μέρος σε τηλεοπτικές, κινηματογραφικές και θεατρικές παραγωγές σε Αγγλία και Αμερική, ανάμεσά τους και συνεργασίες με το BBC και την HBO. Έχει επίσης συμμετάσχει στην ταινία “The ghost writer” του Roman Polanski.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ