Η τραγουδίστρια και ο ηθοποιός είναι ερωτευμένοι και κάθε μέρα που περνά τα συναισθήματά τους γίνονται πιο δυνατά. Χωρίς να κρύβονται, οι αναρτήσεις στα social media από την καθημερινότητά τους αλλά και από τις αποδράσεις τους πρωταγωνιστούν.

«Χρόνια πολλά μωρό μου… Γιορτάζει και ψήνει 3 ώρες τώρα για όλους μας», έγραψε η Δέσποινα Βανδή στο Instagram δημοσιεύοντας μία φωτογραφία του Βασίλη Μπισμπίκη που σήμερα γιορτάζει.

Η Δέσποινα Βανδή, μάλιστα, έχει μιλήσει ανοιχτά για το νέο κεφάλαιο στη ζωή της επισημαίνοντας σε πρόσφατη συνέντευξή της στην Κατερίνα Καινούργιου: «Ήταν κεραυνοβόλος έρωτας. Αυτό που μας συνέβη με βρήκε σε μια φάση της ζωής μου που ούτε το έψαχνα, προέκυψε έτσι ξαφνικά. Δεν ξέρω πραγματικά τι να σου πω. O έρωτας στα 50 έχει άλλη δυναμική, είναι πιο ουσιαστικός. Έχεις φτάσει σε ένα τέτοιο στάδιο, εγώ είχα φτάσει δηλαδή σε ένα στάδιο που ήξερα πραγματικά τι θέλω, ένα στάδιο που κάνεις λιγότερους συμβιβασμούς, δεν βάζεις εύκολα νερό στο κρασί σου να προχωρήσεις σε μια νέα σχέση. Δεν έχεις ανάγκη να συμβιβάζεσαι για κάτι. Όταν σου προκύπτει και έχεις μια ωριμότητα και έναν διαφορετικό ψυχισμό, έχει και μια άλλη ένταση».

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ