Σύννεφα φαίνεται ότι υπάρχουν στη σχέση του Ζεράρ Πικέ και της Κλάρα Κία το τελευταίο διάστημα. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Μarca, το νεαρό μοντέλο επηρεάζεται έντονα από τις σχέσεις του ποδοσφαιριστή με την πρώην αγαπημένη του Σακίρα. Μάλιστα το νέο τραγούδι της δημοφιλούς τραγουδίστριας, με τίτλο «Μonotonia» έκανε την κατάσταση ακομα πιο δύσκολη.

Ο Ισπανός παπαράτσι Τζόρντι Μάρτιν που παρακολουθεί από κοντά τις σχέσεις του Πικέ δήλωσε: «Μου λένε ότι η Κλάρα δεν πηγαίνει πλέον ούτε για δουλειά στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας, αλλά δουλεύει από το σπίτι, δεν έχει αρκετές δυνάμεις».

Η Κλάρα Κία φαίνεται να επηρεάζεται τόσο από το τραγούδι της Σακίρα, το οποίο ήδη συγκεντρώνει πάνω από 56 εκατομμμύρια προβολές, και ειδικά στους στίχους του κομματιού, υπάρχει υπαινιγμός για τον πολύκροτο χωρισμό του διάσημου ζευγαριού.

Όπως ήταν αναμενόμενο, οι δηλώσεις του Τζόντι Μάρτιν έχουν ήδη προκαλέσει ποίκιλα σχόλια, με τους περισσότερους να τονίζουν ότι η 23χρονη, θα έπρεπε να είναι προετοιμασμένη, για να βρεθεί στο επίκεντρο. Άλλοι με τη σειρά τους, σημείωσαν ότι δεν θα όφειλε να γίνει στόχος, καθώς ο Πικέ είναι αυτός που πρέπει να αναλάβει τις συνέπειες του χωρισμού του με τη Σακίρα.

Το δημοσίευμα της Marca πάντως αναφέρει ότι το ζευγάρι υφίσταται μια γενική απόρριψη από όλο τον κόσμο. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες, το μπαρ όπου εργαζόταν ως σερβιτόρα, έχει χάσει αρκετούς πελάτες και έχει λάβει πολλές αρνητικές κριτικές από τότε που δημοσιοποιήθηκε η σχέση της με τον Πικέ. «Από τότε που έμπλεξε με τον Ζεράρ Πικέ, το μέρος έχει χάσει πολλά. Ελπίζω να πάει να ζήσει στην Ανδόρα»  ανέφερε κάποιος σε μια από τις κριτικές της Google.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ