Αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη εξακολουθεί αν βρίσκεται o Πέτρος Φιλιππίδης και το πρωί του Σαββάτου, μέσα από την εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου στο MEGA, ο συνήγορος του υποστήριξε ότι βρίσκεται σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση

Ειδικότερα, μιλώντας ζωντανά στο «Χαμογέλα και πάλι» του Μεγάλου Καναλιού, ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος τόνισε εκ νέου πως ο πελάτης του, Πέτρος Φιλιππίδης είναι αθώος δηλώνοντας πως δεν υπάρχουν στοιχεία που να συνθέτουν το κατηγορητήριο του βιασμού και της σεξουαλικής παρενόχλησης.

«Ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι σε κακή ψυχολογική κατάσταση, είναι σχεδόν ένα χρόνο φυλακισμένος για κατηγορίες που δεν υπάρχουν στοιχεία. Μία καταγγελία που έχει γίνει το 2008 και το 2009, η καταγγέλλουσα η μόνη απόδειξη είναι ο λόγος της και τα λεγόμενα των οικείων της» τόνισε, μέσα σε όλα, ο κ. Δημητρακόπουλος. «Πρέπει να γίνονται οι καταγγελίες σε συγκεκριμένο χρόνο και να τεκμηριώνονται για να μην υπάρχει εκφυλισμός του #Metoo. Είναι τόσο ισχυρό το βίωμα του βιασμού που κάθε γυναίκα θα πρέπει να το καταγγέλλει άμεσα. Υπάρχει το τεκμήριο της αθωότητας, αυτό ορίζουν οι νόμοι. Από τα στοιχεία που υπάρχουν, ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι αθώος. Ειδικά η πρώτη καταγγέλλουσα έχουν πέσει σε τέτοιες αντιφάσεις, που εάν διαβάσει κανείς στη συνέχεια αυτά που είπε, θα το δει και μόνος του ότι είναι αθώος».

«Το κοινό που έχουν τα 3 άτομα, προσέγγισαν τον ηθοποιό για να βρουν δουλειά και δεν βρήκαν. Το κίνητρο που έχει μία γυναίκα, και δεν είναι η δημοσιότητα, θα αποδειχθεί στο δικαστήριο. Καμία γυναίκα δεν ανέφερε στο ΣΕΗ ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης είχε βιάσει κάποια γυναίκα. Είχαν επισημάνει τον σκληρό χαρακτήρα του, και δεν μιλούν για βιασμό» συμπλήρωσε ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Σίσσυς Χρηστίδου στο MEGA.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ