Η Διονυσία Γεωργιάδου, η σύντροφος του Πάνου Νάτση, επτά μήνες μετά τον θάνατό του έκανε την πρώτη της δημόσια εξομολόγηση στην πρεμιέρα της εκπομπής «Ποιος είναι Πρωινιάτικα» και στη δημοσιογράφο Νάντια Ρηγάτου.

«Είσαι καλά;», ήταν η πρώτη ερώτηση της δημοσιογράφου. «Καλά είμαι ναι! Δεν με βλέπεις όλες τις ώρες!», απάντησε. Και πρόσθεσε: «Προπαθώ να διαχειριστώ όχι γενικά το χρόνο, αλλά τη μέρα μου. Έτσι πάει το πένθος. Μία μέρα ξυπνάς καλά και την άλλη περίεργα. Συμβαίνει. Το δέχεσαι».

Τι τη βοήθησε όλους αυτούς τους μήνες; «Τα ζωάκια μου. Οι φίλοι μου. Ήταν συνέχεια μαζί μου. Η οικογένειά μου. Η μουσική. Και ο Πάνος! Γιατί η φιλοσοφία της ζωής του ήταν πολύ ελεύθερη και αναρχική. Μπήκα στη διαδικασία να πάω σε ειδικούς αρχικά. Τους πρώτους 2 μήνες έχω κενό μνήμης. Σε δυο εβδομάδες επέστρεψα στη δουλειά. Δεν σκεφτόμουν το βιοποριστικό κομμάτι εκείνη τη στιγμή. ‘Επρεπε απλά να σηκωθώ από το πάτωμα.», απάντησε.

Ποιο ήταν το πιο έντονο συναίσθημα που κλήθηκε να διαχειριστεί; «Η απώλεια. Και ο θυμός. Γιατί έφταιγε ο Πάνος στο ατύχημα. Στην αρχή ήμουν πάρα πολύ νευριασμένη. Παραβίασε το stop, είχε πιει και ήταν καθαρά δικό του φταίξιμο. Όταν θυμώνεις, υπερτερεί ο θυμός εκείνη την ώρα», απάντησε η Διονυσία Γεωργιάδου.

Δείτε την συνέντευξη:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ