Ο Πάνος Νάτσης, ο Γιώργος Γάλλος, η Λένα Δροσάκη, η Μαριλού Κατσαφάδου, η Γιούλη Τσαγκαράκη, ο Γιώργος Βουβάκης, ο Κωνσταντίνος Μουταφτσής, η Λουίζα Πυριόχου και η Λένα Ουζουνίδου μας ταξίδεψαν μέσα από τα πρώτα δύο επεισόδια της σειράς, στις Σέρρες και αφηγήθηκαν με μοναδικό χιούμορ και ευαισθησία μια ιστορία οικογενειακής «ενηλικίωσης».

Ο Οδυσσέας, ο νεαρός ήρωας της σειρά, ζει στην Αθήνα, μακριά από την οικογένειά του. Η περίπλοκη σχέση με τον πατέρα του, τον Λευτέρη, τους έχει οδηγήσει στην αποξένωση. Όταν, όμως, ένα δυσάρεστο γεγονός αναγκάζει τον Οδυσσέα να επιστρέψει στις Σέρρες, όλα αρχίζουν να αλλάζουν.

Πατέρας και γιος, ξεκινούν από το μηδέν να γνωρίσουν ο ένας τον άλλο. Έχοντας στο πλευρό του τη Χρύσα και απέναντί του τη Σταματίνα, τη Νάνσυ και τον Θωμά, ο Οδυσσέας θα βοηθήσει τον πατέρα του να σταθεί ξανά στα πόδια του.

Ο Οδυσσέας και ο Λευτέρης θα γνωριστούν πραγματικά, θα αγαπηθούν από την αρχή και θα συμφιλιωθούν με τις διαφορές τους, αλλά και με την απώλεια.

Το Twitter «υποκλίθηκε» στις Σέρρες- Τα συγκινητικά μηνύματα για τον Πάνο Νάτση

Τα πρώτα δύο επεισόδια της σειράς προβλήθηκαν χθες το βράδυ στον ΑΝΤ1 και το Twitter «υποκλίθηκε» στη σειρά ενώ πολλά ήταν τα συγκινητικά μηνύματα για τον Πάνο Νάτση, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο, αφότου η σειρά είχε ολοκληρώσει τα γυρίσματά της.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ